A konzolokat sem kerüli el a Shadow Warrior 3

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Vadonatúj gameplay trailert kaptunk a Flying Wild Hog vérgőzös FPS-éből, a Shadow Warrior 3-ból, aminek a végén immáron a PC mellett ott szerepel a PlayStation 4 és az Xbox One is a megcélzott platformok listáján.

A Shadow Warrior 3 bejelentésekor, de még a legutóbbi 17 perces játékmenet-előzetesnél sem kaptunk megerősítést azzal kapcsolatban, hogy konzolokra is készül Lo Wang legújabb kalandja - viszont a minap a legújabb trailer kíséretében ez végre megváltozott.

A friss videóban ugyanis szemtanúi lehetünk némi fékevesztett akciónak a Doomsday Device nevű pályán, amit elnézve konstatálhatjuk, hogy semmit nem vesztett a bájából a játék - sőt, talán minden eddiginél jobban érződik a DOOM Eternal és a Serious Sam 2 befolyása. De ami ennél is fontosabb, hogy végre hivatalos megerősítést nyert, hogy PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is készül a Shadow Warrior 3.

Habár a platformlistát már ismerjük, sajnos a pontos megjelenési dátum továbbra is titok, és mindössze annyit ígért a Flying Wild Hog, hogy valamikor még az idén számíthatunk Lo Wang harmadik eljövetelére.

2.
2.
Drazhar
Ez még nem jelent meg? :D
Most nézem, hogy a 17 perces gameplay is majd egy éve volt. Azigen.
1.
1.
Ooorky
Videó alapján picit aggódtam a gépigény miatt, de ezek szerint szerencsére kenyérpirítón is futni fog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...