Válj legendává a Hood: Outlaws and Legendsben!

  • Írta: gorien
  • 2021. május 6.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetessel jelentkezett a Sumo Digital Robin Hood-történetek ihlette multiplayer játéka. A videó arra is emlékezteti az előrendelőket, hogy ők mindenki másnál hamarabb kezdhetik a harcot.

A Hood: Outlaws and Legendsben a borús középkorba utazunk, hogy törvényen kívüliként törjünk borsot a törvény emberei és más zsiványok orra alá, miközben jól megszedjük magunkat – vagy épp a nép hőseivé válva szétosztjuk a zsákmányt a szegények között. Ebben a kompetitív multiplayer játékban két csapat (a Robin Hood-legendák ihlette karakterekből összeválogatva) vív egymással és a gépi ellenfelekkel is.

Ahogy az mostanság divatos, a Sumo Digital is hosszútávra tervez a Hooddal: nemrég meg is mutatták, mire számíthatunk a megjelenés utáni évben frissítések terén. A legújabb előzetes pedig arra emlékeztet, hogy az előfizetők már holnap belevethetik magukat a harcokba, amelyeket PC-n, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en is vívhatnak. Mindenki másnak május 10-ig kell várnia a játékra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...