Érdekes pletykák terjednek a neten a Mafia 4-ről

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 9.
  • Pletyka
Link másolása
Nemrég egy friss pletyka tűnt fel a Redditen a következő Mafia-játékkal kapcsolatban, miszerint az új epizódban több korszakot, több várost, több főszereplőt és több befejezést is kapunk majd.

Egy friss pletyka szerint a Mafia 4 szakíthat a korábbi részekre jellemző koncepcióval kapcsolatban, és helyette egy több korszakon átívelő sztorit kapunk majd, ami ráadásul nem lesz egyetlen egy városra korlátozva. Ha igaznak bizonyul a szivárgás, akkor visszatérünk az első rész Lost Heavenjébe, valamint ellátogatunk majd Saint Fortunába is, ami Las Vegas fiktív megfelelője lesz a Mafia-szériában.

A játékos ráadásul egyszerre két főszereplő felett veheti át az irányítást, amiből az egyik a Hain nevű korrupt rendőr lesz, akivel eldönthetjük, hogy leszámolunk a bűnözéssel, vagy pedig éppen ellenkezőleg, átállunk a sötét oldalra. A másik irányítható karakter pedig egy bíró, akivel egészen a 40-es évektől a 80-as évekig húzódó perekben küzdhetünk majd a szervezett bűnözés ellen. Ezekből adódóan pedig többféle befejezést is elérhetünk majd a Mafia 4-ben.

Érdemes a legújabb pletykákat azért erős fenntartásokkal kezelni, hiszen a szivárogtató a forrásaként az egyik rokonát jelölte meg, aki az amerikai korhatár-besorolással foglalkozó ESRB-nek dolgozik, ami azért lássuk be, nem éppen a legmegbízhatóbb magyarázat. Ugyanakkor a Las Vegasra emlékeztető város koncepciója már korábban is előkerült pletykaszinten a negyedik résszel kapcsolatban, illetve arról is szó volt anno, hogy a szerencsejáték központja lesz a Mafia III helyszíne.

6.
6.
csongor1996
Ez túl ambiciózusnak hangzik hogy igaz legyen.
5.
5.
crytek
#4: Az 1 remake jó lett bár olyan dolgokat tettek bele mintha néha óvodások hoztak volna döntéseket. Pl az a barikádos autós üldözés az mi már? Kb az a leggázabb az 1-ben..
4.
4.
Nate Hope
A Mafia II és a Mafia III után az első rész remake-jét meglepően jól megcsinálták, de ennek ellenére sem bízom a Hangarban.
3.
3.
markoci555
ez nagyon jól hangzik, de önmagában nem lesz elég egy jó játékhoz
2.
2.
Slik
nekem eletem jateka volt az elso resz de valahogy utana nem sikerult egyik resz sem igazan... minel jobban akar gta lenni annal kevesbe fog sikerulni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...