Újabb küldetésbemutatót kapott a Shadow Warrior 3

  • Írta: gorien
  • 2021. május 11.
  • Videó
Link másolása
Lo Wang a Shadow Warrior 3-ban sem fog unatkozni. A legújabb bemutatóvideóban „azt az átkozott gátat” kell megmásznia, miközben a lehető legváltozatosabb módokon gondoskodik arról, hogy ellenfeleiből csak véres pacák maradjanak.

A Flying Wild Hog és a Devolver Digital tavaly nyáron mutatta meg először a Shadow Warrior 3-at, amelyben Lo Wang ismét visszatér, hogy újabb alapos kaszabolásokat prezentáljon. Még akkor kaptunk egy bő gameplay felvételt a játékról, nemrég pedig az is kiderült, hogy PC mellett konzolokon is tiszteletét teszi majd – e mellé egy videót is kaptunk a Doomsday Device nevű pályáról.

Most újabb küldetésbemutató érkezett, ezúttal a That Damn Dam elnevezésű pályát láthatjuk a szokásos, vérgőzös mészárlás kíséretében. Bemutatkozik a Seeking Shokera, egy repülő ellenfél, amelynek a szemét ki is téphetjük, hogy aztán fegyverként használjuk, a Wrecking Ball nevű környezeti elemnek hála pedig tömegesen irthatjuk az ellent.

A Shadow Warrior 3 2021-ben jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

3.
3.
Ooorky
2. részt előrendeltem és a mai napig nem vittem végig, a random generált looter-shooterkedés teljesen tönkrevágta.
Ezzel a résszel kivárok a első leárazásig, addigra kiderül megéri-e megvenni.
2.
2.
Viktor_The_Best
Jezusom, mi volt ebben a videoban! Mar nem lehet latni mi tortenik annyi minden van ossze-vissza... XD. Meg mintha nagyon tulszineztek volna ez lehet valakinek nem fog tetszeni, de feldobja ez a sok szin. De nekem is tetszik amugy es varom a jatekot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...