A Battlefield 6 miatt csúszik az új Need for Speed

  • Írta: gorien
  • 2021. március 2.
  • Csúszás
Link másolása
Az Electronic Arts ugyanis úgy döntött, hogy a Criterionnál készülő versenyjátékot takaréklángra teszi, amíg a csapat besegít az idén esedékes, új Battlefield-epizód készítésébe.

Tavaly az Electronic Arts már többször is szájára vette az idén várható, következő Battlefield-epizódot, amelyről legutóbb egy őszi üzleti tájékoztatón mesélték, hogy jól halad a fejlesztése. Állítólag tavasszal már láthatunk valamit abból, mi készül a DICE boszorkánykonyháján, az azonban a Polygonon keresztül kiderült, hogy az EA szerint elkél nekik egy kis segítség.

Laura Miele stúdióigazgató később egy külön posztban is megerősítette, hogy ugyan szépen alakul a következő Battlefield, de az otthonról dolgozás komoly kihívások elé állította a fejlesztőket, ezért az EA támogatásul küldi a Criteriont is, ami többször partnere volt már a DICE-nak – például a Battlefield V: Firestorm és a Star Wars: Battlefront esetében is.

A Need for Speed-sorozat tavaly került vissza a Criterionhoz, és az új részt idén várhattuk volna, ez az átcsoportosítás azonban azt jelenti, hogy az csak a 2023-as üzleti évben (2022 áprilisa és 2023 áprilisa között) fog megjelenni. Miele szerint mivel a Codemasters úgyis dolgozik egy versenyjátékon, ami az előttünk álló évben kerül a polcokra, logikus lépés volt a Criterion erőforrásait a Battlefieldhez rendelni.

20.
20.
Animejetix
#18: A BF V. minden idők egyik legjobb battlefieldje számomra. Iszonyat hangulatos és iszonyat jó fizikával, a hasalás, kúszás, mászás átforgással, vízbecsobbanással páratlan az FPS műfajban. Célzás lövés, fegyver visszarúgásról nem is beszélve. Az egész dinamika ámblokk. Egyetlen hibája van a játéknak csakis! Amit megemlítettél. De nem 120 x -szor lőnek le... Mert még keveset is mondtál! Ha nem ötezerszer akkor egyszer se! És vagy kismillió csicska sniper szatír állat fészkel minden egyes bokorban. Vagy néhány ezer egyszemélyes rambo, ezt tetézi az összes maradék kretén aki azt se tudja mit kell csinálni, marad 6 ember aki próbálna veled együtt a játék küldetésére öszpontosítani, azaz zászlókat húzni meg stb. Valahol roppant frusztráló, valahol egy háború ilyen. Alapjába véve pedig a háborúk erről szólnak. Ezt vagy elfogadod, vagy totál besokalsz. Mindenesetre mivel ez a játék adja át a legjobb háborús hangulatot így figyelmen kívűl hagyom hogy folyton lelőnek. Bár némiképp igyekszek kompezálni azzal hogy folyton Medic vagyok.
18.
18.
JohnSpartan
#9: Szerintem evidens hogy valakit nem "tárgyként" kezelsz még egy ilyen játèkokkal és filmekkel foglalkozó oldalon is. De mind1... És ha kiakadok azt nem egy 10-en éves fogja kihozni belőlem a komment szekcióban... XD

Ha te jól érzed magad hogy 1 játék során 120 x lőnek, taposnak, robbantanak, szúrnak, gázolnak és sorolhatnám mèg milyen módon nyírhatnak ki, az a te dolgod. Ha téged leköt az agyatlan gyilkolás az is a te dolgod. Mint írtam is, jó jàtékot hozzá!
17.
17.
r3dman
Inkább Battlefield mint Need for speed.
16.
16.
delphijos
#12: Ki volt az itt aki mindent a tesója gépén látott / játszott ? ;)
15.
15.
Zisten
#5: Burnout miatt és a Test Drive miatt is sírunk a haverokkal, a gond csak az, hogy EA-nál sírni felesleges. Soha nem érdekelte őket mit akar a rajongó.

Burnout:
- Sajnos az EA felvásárolta a csapatot és azóta befogta őket NFS-re.
- Páran a főcsapatból kiléptek anno és új stúdiót alapítottak. Ha jól tudom van is egy Burnoutra hasonlító játékuk, de az nem Paradise open world vonalon, hanem a régi külön pályánként betöltős kis hegyi/utcai versenyek.

Test Drive Unlimited:
- Nintendo Switch-re van 2 rész.
- De ha jól tudom a régieket fejlesztő csapat ha jól tudom az Ubisofthoz ment és a The Crew-t ők készítik.

ui: Ha már open world autós cuccok, lenti felsorolásból kimaradt az általam itt említett The Crew.
13.
13.
Aanash
De jó volt a Bf4.
Rengeteget játszottunk vele.
A jó öreg metró pálya ( azt hiszem dlc-ben volt) ahol igazi darálás ment.
Kiváncsian várom mit villantanak.
9.
9.
br1Koo
#6: Olyan vicces amikor valaki fennakad azon, hogy ez, vagy ő. A mondatban "ez"-ként szerepelhetsz mint "ez az ember/személy/csávó/stb." is, nem csak mint ő mint személy. A Battlefield meg fasza, mindig is az volt és valószínűleg az is lesz. Akinek nem jön be az egyszerűen nem szereti jólérezni magát játék közben, vagy csak nem tud vele játszani.
8.
8.
Anti4730
#5: Igen, a heatnek is sok hibaja volt, de meg igyis egy vallalhato jatek lett. De igaz, hogy a kovetkezo resznel jo lenne rancba szedni sok mindent, de tenyleg annyira nincs open world autos jatek, hogy meg a heatre is hienakent vetettem ra magam.
7.
7.
crytek
#5: Test Drivenak most jön majd...
5.
5.
n_csacsi
#3: Ott a BurnOut: Paradise és a Test Drive Unlimited széria is. Érdekes, évek óta nincs hozzájuk folytatás, mégis senkinek nem sír miatta a szája...
Én nem bánom, hogy tartaléklángra teszik az NFS-t, mert lehetőség szerint utána esetlegesen ki tudnak hozni egy érdemleges játékot belőle, ahol mondjuk, mint pl a legutóbbi résznél, a 3as szintű rendőrök nem olyan nehezen lerázhatóak. Szerintem az a része eléggé unbalanced lett, és ha már a 3-as igencsak nehéz volt -legalábbis számomra- akkor milyen lehetett volna az 5ös szintű üldözés?

Ha esetleg ez szarkazmus volt, akkor bocs a spammért.
3.
3.
Anti4730
Na menjenek a faszomba, kurva jo hogy ma mar nem letezik open world autos jatek a need for speeden es a forzan kivul, es ezekbol is basznak uj reszt kihozni...
2.
2.
Zisten
#1: Azért a BF nem egy COD, ami 2000000 évig használta ugyanazt a motort és tényleg csak skineltek egy kicsit.

Mivel az utolsó modern BF a 4. rész volt, azokat a külsőket nem éppen tudják használni. A DICE fejlesztett a játék motorján is. Ahogy hallottam full rombolható lesz minden épület és úgy dől amilyen erők hatottak rá. Szóval van mit modellezgetni.
1.
1.
JohnSpartan
Már az újra skinezés sem megy úgy mint régen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...