Call of Duty - jönnek a nyolcvanas évek hősei

  • Írta: gorien
  • 2021. május 14.
  • Letöltés
Link másolása
A Call of Duty: Black Ops – Cold War, a Warzone és a Mobile hamarosan néhány ismerős akciósztárral lesz gazdagabb. Az Activision hivatalosan is bejelentette a szezonközepi frissítést, ami visszarepít minket a nyolcvanas évekbe.

A Call of Duty: Warzone Verdansk pályája nemrég visszarepült a nyolcvanas évekbe, ez azonban csak a kezdete a múltidézésnek. Nemrég kezdtek szállingózni a kedvcsinálók, amelyek néhány ikonikus akcióhősra utalgattak, a frissítést azonban most hivatalosan is bejelentették. Az 80s Action Heroes nemcsak a Warzone-t érinti, hanem a Black Ops – Cold Wart és a Call of Duty: Mobile-t is.

A frissítést illetően sok konkrétumunk még nincs. John McClane-re és Rambóra már utalgattak az eddigi teaserek, és a Nakotomi Plaza is látható a hivatalos bejelentéshez mellékelt képen, amely esetleg új pálya vagy pályarészlet lehet. Egy korábbi mozgóképes promóanyagban Rambo ikonikus íja is szerepel, ami talán használható fegyverként köszön vissza.

Amíg a bővebb részleteket várjuk, a két említett akcióhőst egy kiszivárgott képen tekinthetjük meg. A frissítés megjelenésének dátuma május 20., tehát hamarosan már biztosan többet tudunk.

7.
7.
Nate Hope
Rettenet, ahogy kinéz a két karakter, főleg Rambo.
6.
6.
Spiderling
Chuck Norris ezt rossz néven fogja venni, pont ő nincs a listán? :D
5.
5.
Voidmaster81
Volt egy arany korszak, mikor a COD egy unicumnak szamitott. Mára egy tucat lövölde lett. Bele rakhatnak akarmit, robotokat, cyborgokat, chuck norrist, akkor is egy rakás fos már. Sajnálom,hogy csupán a profit, és a számok számitanak már. Régen pár ember leült, ötleteltek, mert akartak valami klasszat csinálni. Ennek vége, mar a leendő jatekosoktol kerdezik meg mirol szoljon a jatek, milyen karakterek legyenek, legyen e lúdtalpuk. Ó király, a közönség szavazott, legyen a 80as évek, azta hát akkor legyen benne RAMBO is. Ekkora szart.
4.
4.
Viktor_The_Best
Es ezt miert jo? fps jatek szinte soha nem fogod latni az arcukat XD
3.
3.
Neo1989
Nem tom, hogy a 2 színész ezt látta e már, de jobb ha nem.
2.
2.
akbar0423
Ehh... Pindúr Pandúrok mikor jönnek kis kezit csókolom?
1.
1.
Gerzson95
Lesz ez még rosszabb is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...