Kiszivárgott videón a The Division: Heartland

  • Írta: szlav
  • 2021. május 17.
  • Videó
Link másolása
Javában zajlik a The Division: Heartland zártkörű bétája, és ahogy az ilyen esetben gyakran megesik, akadnak néhányan, akik fittyet hánynak a titoktartásra. Így kerülhetett fel az internetre a mai 28 perces videóanyag is.

Néhány napja beszámoltunk róla, hogy a Ubisoft a jövőben nagyobb hangsúlyt fektet majd a free-to-play játékaira, ennek az irányváltásnak pedig a The Division: Heartland lesz az első nagy előfutára. A jókora rajongótábornak örvendő széria ingyenesen hozzáférhető mellékágáról eddig nem sokat tudtunk, a Red Storm és a Ubisoft viszonylag szűkszavú volt a témával kapcsolatban, eközben azonban elindították a zártkörű tesztelést - innen érkezett a mai videóanyag is.

Az eddig látottak alapján a játék le sem tagadhatná, hogy honnan származik, a látvány és az alapvető játékmenet gyakorlatilag a The Division 2 kiköpött mása. A legjobban szembetűnő újdonság a helyszín, hiszen az USA nagyvárosai helyett ezúttal Silver Creek vidékies környezetében akciózhatunk majd. Természetesen ez nem csak dombokat és fákat jelent - láthatjuk például azt a neonfényben úszó korcsolyacsarnokot is, amelyet a Division ügynökei afféle főhadiszállásként használnak majd.

Az eddigi infók szerint a játék történetét a kooperációra kihegyezett PvE-játékmód, az Expedition meséli majd el, az endgame valódi gerincét azonban az úgynevezett Storm jelenti majd, amelyben tizenöt háromfős csapat küzd majd a túlélésért.

1.
1.
markoci555
Ez a videó már nem áll rendelkezésre Ubisoft szerzői jogi követelése miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...