Free-to-play címmel bővül a The Division-univerzum

  • Írta: gorien
  • 2021. május 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft továbbra is kitörő sikernek értékeli a The Division-játékokat, és tovább tervezi tágítani az univerzum határait. Dolgoznak már egy mobilos játékon, de egy Heartland alcímű epizódon is, ami ráadásul free-to-play lesz.

A Ubisoft kisebb összefoglalót adott közre a Tom Clancy's The Division univerzumát illetően. A 2016-ban megjelent The Division rekordbevételeket termelt a franciáknak, de a folytatás még azt is felülmúlta, a Warlords of New York kiegészítő pedig játékosrekordot döntött a franchise-on belül.

Azt eddig is tudtuk, hogy 2021 vége előtt nagyobb tartalmi frissítés vár a The Division 2-re, most azonban az is kiderült, hogy más tervei is vannak a Ubisoftnak a sorozattal. A franciák egyrészt bejelentették, hogy dolgoznak azon, miként vigyék el a mobilhasználóknak is a The Divisiont, másrészt hogy egy free-to-play mellékággal is igyekeznek bővíteni az univerzum határait.

Ez lesz a The Division: Heartland, amiről egyelőre annyit tudunk, hogy a Red Storm Entertainment felel a fejlesztéséért, valamint teljesen önálló epizód lesz a franchise-on belül, azaz a korábbi részek ismerete nem lesz hozzá szükséges. A megjelenésre nincs pontos dátumunk, ez 2021-re és 2022-re is eshet, de PC-n, konzolokon és felhőszolgáltatásokban is elérhető lesz. A játéktesztekre már lehet jelentkezni.

2.
2.
markoci555
#1: oh Jesus... azt hittem már vége a br mániának
1.
1.
Spiderling
Valószinűleg Battle Royal lesz, mint a Warzone, vagy Apex, stb....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...