House of Ashes - gameplay bemutató a láthatáron

  • Írta: gorien
  • 2021. május 19.
  • Teaser
Link másolása
A The Dark Pictures-antológia harmadik, House of Ashes címet viselő epizódjának megjelenése idén várható. A kiadó már teaseli, hogy jövő héten felfedi a játékmenetét is, de egyelőre egy rövidebb kedvcsinálóval kell beérnünk.

A Supermassive Games nagyra tör a The Dark Pictures-antológiával, összesen nyolc epizódból állóra tervezik. Eddig a Man of Medan és a Little Hope jelent meg belőle, idén pedig a House of Ashest várhatjuk, amelynek előzetesét a második epizód befejezése után csíphettük el. A játék körül azóta viszonylag csend honol, de már nem sokáig: a Bandai Namco egy új kedvcsinálóval hangol minkét a május 27-én, 18 órakor debütáló gameplay bemutatóra.

A House of Ashes története 2003-ban játszódik, a Zagros-hegységben, ahol két katonai egység tűzharcba keveredik, mielőtt beszakad alattuk a föld. A főhősök egy eltemetett, sumér templom romjai közé zuhannak, ahol természetesen nincsenek egyedül: valami ősi és veszélyes feni rájuk a fogát.

A The Dark Pictures Anthology: House of Ashes 2021-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...