Frissítve: Bemutatkozott az új The Dark Pictures

  • Írta: szlav
  • 2020. november 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogyan a Man of Medan is tette, a Little Hope is leleplezte a The Dark Pictures horrorantológiájának következő fejezetét. A 2021-ben érkező The Dark Pictures Anthology: House of Ashes a sumer halotti mondavilággal foglalkozik majd.

Tegnap jelent meg a The Dark Pictures: Little Hope, aki pedig máris a történet végére ért, elcsíphette a horrorszéria következő részének legelső látnivalóit, a Supermassive Games ugyanis ismét itt rejtette el a következő epizód előzetesét. A harmadik fejezet teljes címe tehát nem más, mint a The Dark Pictures: House of Ashes.

A rövidke kedvcsinálón kívül egyelőre nem sokat tudtunk meg a soron következő kalandról, annyit azonban leszűrhettünk, hogy a Közel-Keletre, az egykori Mezopotámia területére utazunk majd, és - akarva vagy akaratlanul - közelebbről is megismerkedhetünk majd az ókori sumerek temetkezési szokásaival.

A The Dark Pictures: House of Ashes valamikor 2021-ben érkezik majd.

Update! A Bandai Namco a minap formálisan is bejelentette a játékot, és egyúttal némi extra információt is elárult róla.

A történet 2003-ban, Irakban játszódik majd, a főszerepet pedig Rachel King (Ashely Tisdale) CIA-ügynök kapja, aki egy elit katonai egység oldalán arra készül, hogy felkutasson egy földalatti, vegyi fegyvereket gyártó létesítményt.

A bevetés azonban nem alakul simán, először egy helyi őrcsapat üt rajtuk, majd a tűzpárbaj közben földrengés veszi kezdetét, megnyílik a föld, ők pedig mindannyian ősi romok között találják magukat - ahol természetesen valami szintén ősi gonosz kezd el vadászni rájuk.

A játék PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is megjelenik majd.

6.
6.
manderel
#5: Van egy idei film, a Ghosts of War.
Nekem sem passzolt eddig össze ez a két téma, de ebben egész jól sikerült. Ha nem láttam volna azt a filmet, ez a játék sem érdekelne különösebben. Így azért felkeltette az érdeklődésem.
5.
5.
Slik
na a horror es a haborus tema keresztezese az ami nekem soha nem passzolt
ertem en h milyen szornyusegeket rejt de az ott nem levo dolgok kepzelodesenel es szetlovesenel tobbet ugysem fognak itt sem csinalni
egyszeruen nem illik ossze a ket tema
4.
4.
Macifasz
Ez első rész nekem elég nagy csalódás volt, pedig jól indult, jó volt a felvezetés, érdekesnek ígérkezett a sztori, de végül aztán egy agyatlan jump scare maraton lett az egész. Engem a végére szinte teljesen elveszített, a fordulaton is csak így kb. megvontam a vállam. A 2. rész viszont már nagyon adta, ott végig működött az atmoszféra, a hangulat és szerintem a jump scare se volt annyira erőltetetten direkt, mint az elsőben. Remélem a 3. rész inkább ezt a vonalat fogja képviselni.
3.
3.
azureknight0715
Ezzel nem értek egyet. Egyáltalán nem elcsépelt. Elsőnek a horror faktóra erős volt nagyon, a kiszámíthatatlan jumpscarekkel. A 2. résznek a hangulatával sikerült Silent Hill-es érzéseket kelteni na meg a végén lévő csavar szerintem tökéletes volt. Kíváncsi vagyok erre a 3. részre is.
2.
2.
thelegendary
Az első 2 rész és elképesztően elcsépeltre és kiszámíthatóra sikeredett. Ennek meg Amnesia Rebirth szaga van... :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...