A Netflix is részt vesz a Summer Game Festen

  • Írta: gorien
  • 2021. június 3.
  • Rendezvény
Link másolása
Jövő héten tartja Geoff Keighley a Summer Game Fest nyitóműsorát, és ez történetesen egybeesik a Netflix saját Geeked Weekjével. Mivel a streamingóriásnál számos videojátékos tartalom készül, egy közös napot is tartanak.

Egy hét múlva ilyenkor Geoff Keighley útjára engedi a nyári videojátékos fesztiválszezont. A Summer Game Fest olyan rendezvényekkel társul, mint a Ubisoft Forward vagy az EA Play Live, ám a legújabb bejelentkező nem kifejezetten videojátékos közegből érkezik – igaz, a lépés talán nem olyan meglepő, tekintve, hogy a Netflix épp a játékiparban tervezi megvetni a lábát.

A Geeked Week névre keresztelt rendezvénysorozat június 7-11. között fut majd, a Summer Game Festtel az utolsó nap érintkezik – 18 órától lesz érdemes figyelni. A Netflix ezt az öt napot olyan sci-fi, fantasy, képregényes vagy anime tartalmainak szenteli, amelyeket a geek-kultúrához sorolunk, így számolhatunk például a Luciferrel, a Cowboy Bepoppal, a Godzillával, az új He-Man-sorozattal és a Neil Gaiman-féle The Sandman adaptációjával is.

A június 11-i műsorban azonban a streamingszolgáltató videojátékos adaptációi élvezik majd a főszerepet. Ami biztos, hogy hallani fogunk majd a Vajákról (talán a második évadról, talán a spin-offokról), a The Cuphead Show!-ról, a Castlevaniáról (amelynek nemrég jelent meg a negyedik évada), valamint a Resident Evil is képviselteti magát – bár azt még nem tudjuk, hogy csak az Infinite Darknessről lesz szó, vagy az élőszereplős sorozatról is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...