Összefoglaló a Warhammer Skulls adásáról

  • Írta: szlav
  • 2021. június 4.
  • Rendezvény
Link másolása
A Games Workshop is egy önálló digitális műsorral készült a nyári nagy bejelentéscunamira. A Warhammer Skulls adásán rengeteg látnivalót vetítettek le, és bejelentettek pár új játékot is - köztük a 24 éves Chaos Gate folytatását.

A Warhammer Skulls digitális eseménye nem spórolt a bejelentésekkel, legyen szó akár a Warhammer 40.000 vagy az Age of Sigmar univerzumában játszódó új játékokról vagy a már eddig is ismert címek újdonságairól. Nem is szaporítjuk tehát a szót, lássuk inkább az összefoglalót!

Bemutatkozott a Warhammer 40.000: Chaos Gate - Daemonhunters

A bemutató egyik legfontosabb bejelentése egyértelműen a Warhammer 40.000: Chaos Gate újraélesztése volt. Az 1998-as stratégiai játék 2022-ben kap folytatást. A Complex Games alkotásáról egyelőre nem sokat tudunk, augusztusban azonban egy bővebb előzetest is kapunk majd.

Kap egy utolsó DLC-t a Total War: Warhammer II

A legtöbb stratéga a Total War: Warhammer 3 megjelenésére feni a fogát, de előtte még lesz okunk felpörgetni az elődöt is. A The Silence & The Fury névre hallgató kiegészítőcsomag átdolgozza a kissé elhanyagolt Beastmen frakciót, illetve egy-egy új lorddal bővíti a Beastmen és Lizardmen tábort.

Total War: Warhammer III - felvonul Khorne démonserege

És ha már Total War, természetesen a Creative Assembly stratégiai játékának harmadik felvonása is képviseltette magát. Ezúttal Khorne démonjait láthattuk akció közben. Blood for the Blood God!

Lelepleződött a Warhammer: Vermintide II következő specializációja

A Fatshark csapata sem ült tétlenül. Elsőnként a Vermintide II következő játszható kasztjáról esett szó: ezúttal a pökhendi elf, Kerillian kap egy kis figyelmet a Sister of the Thorn karrierjével.

Dan Abnett írja a Warhammer 40.000: Darktide sztoriját

A 40K-irodalom keresztapja, Dan Abnett (Eisenhorn, Horus Rising) is a Fatshark fedélzetére került, hogy igazán emlékezetes legyen a Warhammer 40.000: Darktide története. A legújabb kedvcsináló során megtudhattunk egyet, s mást Tertium kaptárvárosáról, melyet mi magunk tisztíthatunk meg a káosz rontásától, illetve azt is, hogyan válhatunk egyszerű rabból a szent inkvizíció halálos fegyverévé.

Így fest a Blood Bowl III játékmenete

A galaxis legbizarrabb sportja idén is visszatér. A Blood Bowl III végre valódi gameplay formájában mutatta meg magát - a pályán a Black Orcs, az Imperial Nobility és a frissen bemutatkozó Elven Union csapatait láthattuk.

Warhammer 40.000: Battlesector - harctéren a Sisters of Battle

A 40K-univerzum egyik legvagányabb frakciója, az Adepta Sororitas is képviselteti magát a Battlesector csataterein a Blood Angels gárdistái mellett. Reszkessenek a tiranidák!

Bemutatkozott a Warhamer 40.000: Shootas, Blood & Teef

A Guns, Gore & Cannoli fejlesztői egy 2D-s akció-platformerként képzelték el egy csapat Ork Boy hétköznapjait - Metal Slug-fanok előnyben! A játék jövőre jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Switchen.

Aranyos auto battler a Warhammer - Age of Sigmar: Soul Arena

A Warhammer-játékokra egyáltalán nem jellemző elnagyolt chibi-karakterekkel készít auto battlert a Trophy Games csapata. A PC-t és mobilokat célzó játék decemberben érkezik.

Ingyenes kampánnyal bővül a Warhammer Quest: Silver Tower

A Shadows Over Hammerhal ingyenes sztoriküldetésekkel bővíti a Warhammer Quest: Silver Tower repertoárját. Az időzítés remek, hiszen az eredetileg tavaly ősszel piacra dobott mobiljáték tegnap PC-n is megjelent.

Új előzetest kapott a Warhammer 40.000: Lost Crusade

Nálunk egy ideje már elérhető, most azonban már az Egyesült Államokban is megjelent az Orca Games stratégiai mobiljátéka. Ezt egy új előzetessel ünnepelhetjük.

A GOG is Warhammer-lázban ég

A Warhammer Skulls előtt tisztelegve jókora leárazásokkal és egy ingyenesen beszerezhető digitális ajándékcsomaggal csábít a GOG.com. Az akciókat és az ajándékokat itt találjátok.

A műsoron rövid említést kapott a Warhammer 40.000 Battle Sister is, a VR-játék ugyanis már Oculus Riften is elérhető, ráadásul néhány új térképet is kapott a többjátékos mód. Végül pedig íme, egy ajándék: június 10-ig ingyenesen lecsaphatunk a Warhammer Underworlds: Online-ra a Steamen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...