A Frostpunk az Epic heti ajándéka

  • Írta: szlav
  • 2021. június 4.
  • Akció
Link másolása
Újabb hét, újabb ingyenes játékkal csábít minket az Epic Games Store. Ezúttal az 11 bit studios fagyos városépítő túlélőjátékát, a Frostpunkot zsebelhetjük be, ami aztán a szokásnak megfelelően örökké a miénk maradhat.

Ha az Among Us nem is feltétlenül volt mindenki ínyére való, az Epic Games Store legújabb ajándékára semmiképp sem panaszkodhatunk. Ezúttal Tim Sweeney bandája az 11 bit studios csapatával paktált le, így most egy teljes hetünk van rá, hogy beszerezzük a Frostpunkot. Ezt megtehetitek az Epic asztali alkalmazásán keresztül vagy a weboldalon.

Az elmúlt évek egyik legkiválóbb stratégiai túlélőjátékát nehéz lenne nem ajánlani - mi annak idején egy kilencest adtunk az alkotásra, azóta pedig csak kifinomultabbá vált az anyag. Ha nem lennétek képben, a játék célja az, hogy az új jégkorszakot idéző disztópikus környezetben egyengessünk egy hatalmas kazán köré épülő város mindennapjait. Az idő azonban ellenünk dolgozik, hiszen miközben azon munkálunk, hogy minél élhetőbb legyen ez a hideg roncsváros, napról napra közelebb érkezik a mindent bekebelező tél.

3.
3.
ABorealis27
A Frostpunk kívánságlistán volt, szóval jár a pacsi. Ha nagyon bejön, akkor a dobozos Game of the Year Edition is sanszos, mert szép kiadás és az tartalmazza az összes DLC-t is, meg artbookot (most 9000 forint).
2.
2.
Perseus84
Nagyon kiraly ez az Epic. Adtak megint kupont amivel 10 eurot levonhatsz a kivant termekbol. Metro Exodusra fajt mar a fogam ea a Gold editiont igy 12 euroert bezsebeltem
1.
1.
giga321
Nagyon jó játék iszonyat hangualata van csak ajánlani tudom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...