E3 2021: Az új Call of Duty is kihagyja a show-t

  • Írta: szlav
  • 2021. június 10.
  • Pletyka
Link másolása
Valószínűleg csalódni fognak azok, akik arra számítanak, hogy a napokban bemutatkozik a Call of Duty: Vanguard. Mindeközben újabb pletykák érkeztek a Warzone új, második világháborús pályájáról.

Hivatalos bejelentésről ugyan nem esett szó, de a VGC és a Eurogamer is megerősítette a pletykát, miszerint az idén ősszel várható Call of Duty nem mutatkozik be a mostani E3-as forgatag során. Ha a hírek igaznak bizonyulnak, akkor a leleplezésre később, de még a nyár folyamán kerülhet sor, valószínűleg a Warzone egyik in-game eseménye során - egyáltalán nem lennénk meglepve ezen, hiszen a Black Ops: Cold War is pontosan így mutatta meg magát először.

És ha már Warzone, a magazinértesülések szerint a roppant népszerű battle royale-játék is felkészül a novemberi új epizódra, mégpedig egy vadonatúj térképpel. Bizony, végre magunk mögött hagyhatjuk Verdanskot, hogy ezúttal második világháborús körítésben küzdjünk meg az ellenfeleinkkel. Mivel a hírek szerint a Call of Duty: Vanguard eseményei (egyelőre a cím sincs megerősítve) Európa mellett jórészt a csendes-óceáni hadszíntéren zajlanak majd, nem lennénk meglepve, ha egy jókora trópusi sziget lenne a Warzone következő otthona. A VGC értesülései szerint a Call of Duty: Vanguard sem hagyja még ki az előzőgenerációs konzolokat, és csakúgy mint a Cold War, ez az epizód is tartalmaz majd egyjátékos kampányt és egy kooperatív zombimódot.

Mindez persze még jóval odébb van, a Warzone őrülete azonban addig sem hagy alább. A ma esti induló Summer Game Fest műsorán várhatóan az Activision is részt vesz majd, így minden bizonnyal megtudhatjuk, hogy milyen újdonságok várnak majd ránk a Black Ops: Cold War és a Warzone következő szezonjában.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...