Spyro is beköszön a mobilos Crash Bandicootban

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 11.
  • Letöltés
Link másolása
Noha egyelőre igen kétséges, hogy folytatódhat-e a Spyro-sorozat, a mobilos Crash Bandicoot: On the Run!-ban vendégszerepel egyet a kis lila sárkány: a Battle of the Dragons című szezon tegnap rajtolt a játékban.

Kritikus szemmel nézve nem nevezhetjük túl jó játéknak a Crash Bandicoot: On the Run!-t, a King fejlesztése mégis nyomtatja a pénzt. Aligha meglepő, hogy az anyag folyamatos támogatásnak örvend, a minap például elrajtolt a legújabb szezonja, a Battle of the Dragons, amely lényegében egy Spyro-crossovert jelent.

Az új évad új helyszínekre kalauzol el minket, és természetesen új főellenfelekkel, köztük Dark Spyróval és Gnasty Gnorckal is szembenézhetünk majd. Habár magát Spyrót nem irányíthatjuk, a feloldható jutalmak között egy Spyro-skint is találunk Crashnek, ami kárpótolhatja a rajongókat.

Annál is inkább, mert egyre bizonytalanabb a sokat pletykált Spyro-folytatás sorsa: noha a Spyro Reignited Trilogy remekül sikerült, és a találgatások szerint készülőfélben is volt az új rész, az utóbbi időben lényegében minden fejlesztőcsapatot, így a Toys for Bobot is ráállította a Call of Duty-sorozatra az Activision. A Vicarious Visions kivétel, de ők meg a Blizzard sorait erősítik most már.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...