Nem sietik el a Valheim frissítéseit

  • Írta: szlav
  • 2021. június 11.
  • Letöltés
Link másolása
A vártnál lényegesen lassabban érkeznek a vikinges túlélőjáték tartalmi frissítései, de némi reménysugár gyanánt az Iron Gate Studio elárult egy-két részletet a Heart & Home névre keresztelt csomagról.

A Valheim óriásit tarolt az év elején, de egyetlen hasonszőrű játék sem élhet a végtelenségig tartalmi újdonságok nélkül - főképp, ha jelenlegi produktum is csupán egy Early Access-változat. Az Iron Gate csapata már márciusban közzétette a várható újdonságok roadmapjét, úgy tűnik azonban, hogy a technikai problémák gyomlálása és a QA-tesztelés a vártnál lényegesen több időt vesz igénybe. Ennek nyomán az első nagyobb tartalmi frissítés, a Heart & Home csupán az idei év harmadik negyedévében érkezik majd - jelentette be a stúdió.


Vigaszdíj gyanánt azonban kaptunk egy kis ízelítőt arról, hogy miféle újdonságokat tartogat majd a csomag. Örülhetnek az építészek, a kertészek és a kukták, ugyanis a frissítésben találunk majd új tetőelemeket, bővítményeket a sütőállomásunkhoz, és némileg átalakul az ételkészítés rendszere is, melyhez fűszerek, új növények (például hagyma) és új receptek dukálnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...