E3 2021: Játékgarmadát hozott a Wholesome Direct

  • Írta: gorien
  • 2021. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A független játékokra koncentráló Wholesome Direct is tartott műsort tegnap délután, és az nem kifejezés, hogy nem aprózták el. Hetvennél is több címet sikerült belesűríteni az ötvenperces adásba.

A Guerrilla Collective második nyári adása után a szintén független fejlesztésű játékokkal foglalkozó Wholesome Direct is képernyőre lépett tegnap. Azzal nem vádolhatjuk, hogy ne készültek volna játékokkal: a kevesebb mint egy órába hetvennél is több címet sűrítettek – némelyiket csak egy-két villanás erejéig láthatjuk, másokat kicsit hosszabban.

Kellően tömény a műsor, a felbukkanó játékokat jószerével számba szedni is nehéz lenne, de néhányat azért kiemelünk. A már ismertebb alkotások közül az Ooblets, a Behind the Frame, a SkateBIRD, a Lake, a Garden Story, a Moonglow Bay és a Beasts of Maravilla Island is képviseltette magát.

Ezek mellett érdemes lehet odafigyelni az olyan címekre, mint a Recolit, amelyben egy sötét városban követjük a fényt, vagy az Alekon, amely a Pokémon Snaphez hasonló, felfedezős játék. A Yokai Innben szellemek segítségével vezethetünk fogadót, a Keywee-ben kivi madárként állunk be postai kisegítőnek, a Tracks of Thoughtban pedig kártyacsaták révén ismerkedünk meg a gondolatainkkal. A The Sims szerelmeseinek tetszhet a ParaLives, amelyben belső tereket és bútorokat tervezhetünk, a Witchery Academyben a varázslótanoncok izgalmas életét élhetjük, a Woodo pedig egyszerűen mesésen néz ki a fából faragott dizájnjával.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...