Ooblets PC, XBOXONE

Aranyos lényeket gyűjtünk, akiket aztán harcba küldünk egy végtelenül aranyos játékban.
Típus:

E3 2021: Játékgarmadát hozott a Wholesome Direct

A független játékokra koncentráló Wholesome Direct is tartott műsort tegnap délután, és az nem kifejezés, hogy nem aprózták el. Hetvennél is több címet sikerült belesűríteni az ötvenperces adásba.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a július közepét a kiadók és fejlesztőcsapatok, minden platformon találunk majd magunknak valami érdekességet, ha épp nem valamelyik strandon süttetjük magunkat rozéra.

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!

E3 2018: Ezek futottak még a PC Gaming Shown

A nagyobb bejelentéseket már külön kiemeltük, de maradt még néhány gyöngyszem a PC Gaming Showról, amire érdemes lesz odafigyelni. Rebootolják a Star Controlt, új tartalmakkal bővül a Hunt: Showdown és itt az Ooblets triailer is.

E3 2017: Ooblets - a Double Fine új címe

A Double Fine ezúttal egy családbarát alkotás felett bábáskodik: az Ooblets olyan, mintha a Harvest Moon és a Pokémon szerelemgyereke lenne. Testreszabható hősünkkel különféle teremtményeket gyűjtünk, és éldegélünk egy városban.