E3 2021: Fejlesztői interjú a House of Ashesről

  • Írta: gorien
  • 2021. június 16.
  • Videó
Link másolása
Nem mondhatnánk, hogy különösebben túlspilázta volna tegnapi műsorát a Bandai Namco, ugyanis csak egy játéka képviseltette magát. A Supermassive Games közel nyolc percen át beszélt arról, mit kell tudni a The Dark Pictures: House of Ashesről.

A Man of Medant és a Little Hope-ot követően idén a House of Ashesszel térünk vissza a The Dark Pictures-antológia világába: a Summer Game Festen derült ki, hogy erre pontosan október 22-én kerül sor PC-n, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en.

Nemrég a hazai forgalmazó Cenega jóvoltából mi is elmélyedhettünk abban, milyen lesz az House of Ashes, erről érdemes elolvasni az összefoglalónkat, de ha nekünk nem hisztek, a Supermassive Games executive producerét is meghallgathatjátok:

Dan McDonald a tegnapi, kifejezetten szegényes Bandai Namco E3-műsoron vett részt, amely kizárólag a House of Ashesről szólt, és a fentebbi, nyolcperces interjúból állt. McDonald a legújabb The Dark Pictures-epizód számos aspektusát érinti benne, kezdve azzal, hogy a horrorelemek mögött ezúttal Narám-Szín akkád istenkirály átka áll.

Szó esik arról, hogy a Supermassive folyamatosan fejleszti az antológia részeinek játékélményét, ebben pedig a rajongói visszajelzések is nagy segítségükre vannak. Ezúttal például több nehézségi szintet is kapunk, amelyek például a QTE-szegmensekre hagyott időt befolyásolja, ám a játék nem lesz kevésbé ijesztő tőle.

Újítás lesz az is, hogy ezúttal sokszor vaksötétben tapogatóznak a főszereplők, ezért kiemelt szerepet kapnak a zseblámpák, hiszen csak azzal láthatjuk, mi van a föld alatt. Ezzel el is játszanak majd a fejlesztők, tehát készüljünk fel arra, hogy nem mindig az van a árnyak között, amit látni vélünk. McDonald a színészek munkáját is dicsérte, illetve kiemelte, a céljuk a karakterekkel, hogy a játékos meg akarja menteni őket – noha érthető, hogy sokan a különféle halálokra is kíváncsiak, de az elsődleges az lenne, hogy kötődjenek annyira a figurákhoz, hogy élve szívesebben lássák őket.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...