E3 2021: Lássuk, mit tud a Metroid: Dread!

  • Írta: gorien
  • 2021. június 16.
  • Videó
Link másolása
Egy Metroid-játék képviseltette magát a tegnapi Nintendo Directen, ám nem a Metroid Prime 4 volt az, hanem a frissen bejelentett Metroid: Dread. A Treehouse Live adásában hosszabban is belenézhettünk a játékmenetbe.

Tegnap a Nintendo Direct műsorában bemutatkozott a Metroid: Dread, amelyen a fejlesztők a Metroid Prime 4-gyel párhuzamosan dolgoztak, és már készek arra, hogy a boltokba küldjék október 8-án. A Dread egy 2D-s játék lesz, amelyben a Metroid: Fusion eseményei után csatlakozunk Samus Aranhoz, aki aláereszkedik a ZDR bolygóra.

A Metroid: Dreadben számos ismerős és új képesség birtokába kerülhetünk, amelyek segítenek a gonosszá lett E.M.M.I. robotok legyőzésében és a ZDR felfedezésében – a játéksorozat szellemiségéhez híven érdemes lesz visszatérni a már bejárt területekre, hiszen titkokat és alternatív útvonalakat is feloldhatunk.

A Treehouse Live-on bemutatott húszperces gameplayben is többféle fegyvert megmutatnak (köztük az időlegesen forgatható Omega-ágyúval), számos pályaszakaszra és fejtörőre ráláthatunk, és találkozunk új ellenfelekkel is – némelyiket elég nehéz levakarni. Akit a spoilerek aggasztanának, annak nem kell félnie, a történetből ugyanis nem lőnek le semmit.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

4.
4.
DragonBleacPiece
#3: Szerintem sem a grafika viszi el a hátukon a játékait, szóval 16x képélesség, bloom effektek, árnyékolás, anti-aliasing meg hasonlók, hanem a játékmenet. De itt a grafikai megvalósítás esztétikailag ocsmány, a mega man 11-el ugyanígy volt. A pályák színei túl világosak és hipózottak, olyan lélektelen nagyon az egész így elsőre. :( Valahogy kivan lopva belőle a metroid játékok varázsa, az a fosatós darkos sci-fi hangulat.
3.
3.
Nekem tetszik és örülök, hogy jön egy ilyen Metroid is. Nintendo játék esetében pedig nem aggódok a grafika miatt, mert nem az szokta elvinni a hátán a játékaikat.
2.
2.
XuChi
#1: Pont ez fogalmazódott meg bennem is. Ocsmány a játék grafikája :(

Inkább lett volna pixelart mint ez a fostenger.
1.
1.
Dresa
Nem vagyok fan, a korábbiakat kihagytam, de tudom h viszonyítási pont! Viszont ez borzasztóan néz ki! Bármelyik indie studio szebb játékot tud összehozni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...