Metroid: Dread SW

2D-s Metroid-epizóddal erősít a Nintendo Switch.

Két új projekten dolgozik a Metroid: Dread fejlesztője

Nordisk Games legfrissebb üzleti jelentéséből kiderült, hogy a Metroid: Dread fejlesztője, a Mercury Steam, két bejelentésre váró projekten dolgozik. Az egyik nagy valószínűséggel egy fantasy anyag az 505 Games számára.

A széria legsikeresebb darabja lett a Metroid: Dread

Csupán fél évvel ezelőtt jelent meg, mára azonban mégis a teljes franchise legnagyobb példányszámban eladott epizódja lett Samus Aran legutóbbi kalandja.

Új játékmódokkal bővült a Metroid: Dread

Ha nem találtunk elég kihívást magunknak a Metroid: Dreadben, a Mercury Steam adott hozzá néhányat a kedvünkért. Az új játékmódokban a főellenfelekkel nézhetünk szembe egymás után, különböző feltételekkel.

Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.

Ezeket a játékokat tolták végig a legtöbben idén

Természetesen nem reprezentatív módon, hiszen az eredmény a saját adataikon alapszik, de a HowLongToBeat csapata idén is összegezte, melyek voltak azok a játékok, amelyekkel a legtöbben játszottak idén.

TGA 2021: Az It Takes Two az év játéka

Ma hajnalban megtartotta éves rendezvényét Geoff Keighley, ami azon túl, hogy raklappal szállította a videojátékos bejelentéseket, természetesen az elmúlt év legjobb alkotásait is díjazta.

Akció-szerepjátékot készít a Metroid: Dread csapata

Egyelőre csak Project Iron néven emlegetik azt a hátulnézetes akció-RPG-t, amelyen a Metroid: Dread csapata, a MercurySteam dolgozik. A stúdió a 505 Games segítségével kelti életre a multiplatformos projektet.

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei

A héten kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit, amely két különleges kategóriával is kibővült, hiszen minden idők legjobb játékát és hardverét is megválasztották többek között.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Amerikai toplista: újra csúcson a Nintendo Switch

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette az októberi összesítését, amelyből kiderült: az OLED-modell érkezésével újra a Switch lett a legkeresettebb konzol.