E3 2021: Ki nyerte az E3 nézettségi versenyét?

  • Írta: gorien
  • 2021. június 17.
  • Rendezvény
Link másolása
Véget ért a 2021-es E3, ez pedig azt is jelenti, hogy lehet összesíteni a különböző kiadók műsorai szállította nézettséget. A Stream Hatchet összeállított egy ötös listát a legnézettebb eseményekből.

Tegnapelőtt véget ért az idei, teljes mértékben digitálisan megtartott E3 (ha lemaradtál volna róla, akkor az E3-aloldalunkon visszanézhetsz minden fontos történést), a Stream Hatchet pedig összesítette a különböző műsorok nézettségét a Twitch és a YouTube számai alapján, majd felállította az öt legnézettebb kiadó listáját.

A Devolver Digital és a Devolver MaxPass+ 1,1 millió nézőt vonzott, ezzel csípte meg az ötödik helyet. Őket előzi a Square Enix 1,3 milliós nézettséggel, csak kicsit lemaradva a Ubisoft Forwardtól, amit 1,4 millióan néztek egyszerre. Az ezüstérmet az Xbox és a Bethesda közös műsora viheti haza, amit a nézettsége csúcsán 2,3 millióan követtek – Phil Spencer szerint így is ez volt a legnézettebb E3-as műsoruk valaha, és nem tapasztaltak „a játékosok és a csapat részéről ilyen mértékű energiát és izgatottságot a 360-korszak óta”.

A dobogó legelső fokára pedig a Nintendo állhatott fel, amely egyszerre 3,1 millió nézőt is össze tudott gyűjteni a műsora alatt.

12.
12.
Fata Morgana
#10: Amúgy nem az IGn-re gondoltak szerintem hanem pl. Twitch-en belüli streaming-ekre az Xbox & Bethesda Show-t én VR-os srácokkal + Nessaj-al lestem meg.
11.
11.
Fata Morgana
#10: Ez lenne az 1millás kérdés.:)
10.
10.
Ooorky
#9: Eleve nem értem ki az aki youtube-on rákeresve az eseményre előnyben részesíti pl. a reklámokkal teleb*szott ign közvetítést az eredetivel szemben...
9.
9.
Fata Morgana
Megint egy 1/2 infó kedves GK staff ha szabad akkor kiegészíteném csak miheztartás végett.

"Persze ez az eredmény már nem annyira meglepő, ha nem a műsort vesszük alapul, hanem a körülményeket, hiszen a Nintendo az utolsó pillanatban megtiltotta a tartalomgyártóknak, hogy továbbstreameljék az eseményüket, így nem volt olyan nehéz összekukázni a sok érdeklődőt, mivel az egész világ kénytelen volt a hivatalos közvetítésre kattintani. Ez persze nem kissebbíti a Zelda érdemeit, csak mindenképpen árnyalja a nézői toplista terén elért helyezéseket. "
8.
8.
Ps fanboy
Bennem egyértelműen a Microsoft tartotta a még valamelyest a reményt az idei E3 kapcsán. De valahogy sosem sikerül elegendő gameplay-t mutatniuk, hogy azt mondhassan, erre megérte várni egy évet.
7.
7.
Ooorky
#6: Szintén zenész, telibe nem érdekelt a bf.
Az viszont annál inkább mi jön GamePass-ba :D
6.
6.
akbar0423
#1: Attól hogy téged nem érdekel a Halo, nagyon sok más embert igen.
Kétlem hogy a bf annyira megmozgatott volna akárkit is, elég mehh volt.
Nekem nem is volt eszembe hogy az xbox eventen lesz belőle gameplay trailer, lol.
5.
5.
adamsfamily
#1: Pedig annyira nem reklámozták a BF2042 bemutatót.Engem főleg az érdekelt,hogy miket fejleszt a Bethesda és a többi csapat a nagy felvásárlás után.
Szerintem elég jó műsor volt,pedig a MS bemutatók általában nagy reményekkel indulnak és a végén általában szar sincs bemutatva.Szerencsére most nem így volt,de azért lehetett volna több gameplay.
4.
4.
szujonor
#1: Emberfüggő: engem csak az Ubisoft és az Xbox érdekelt igazán az egész E3-ból (az indie címek mellett), utóbbival elégedett is vagyok. A BF nem érdekelt, mert nem játszok vele, de elhiszem, hogy a nagy többség csak azt várta.
3.
3.
manderel
#1: Elsősorban a Bethesda miatt nézték szerintem a Microsoft show-ját. Aztán persze ki tudja..
Én speciel arra vártam hogy a Fable-ből lássak valamit.
2.
2.
Gerzson95
Take Two hol van a nagyszerű műsorával? Még a grafikonra se volt képük felhelyezni. XD
1.
1.
LGHDTV+
Szerintem az Xbox nézők nagy része csak a BF2042 miatt nézte a konferenciát. Én is csak azért. Halo sosem érdekelt, Gears már 10 éve nem érdekel, forza az jó és azt is szerettem jobban mint a GT-t, de a GT Sport meg jobban bejön már mint a forzák. Még volt ott egy Stalker 2 is, jónak néz ki, de 90% hogy csak timed exkluzív. Na meg ha jön PCre akkor nekem mindegy, mert a multiplatformokat ott játszom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...