E3 2021: Nézd vissza a Ubisoft Forward műsorát!

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 12.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan kezdetét veszi az E3-időszak egyik legjobban várt műsora, a Ubisoft Forward következő felvonása. Kattintsatok, és kövessétek élőben az eseményeket - sok finomságra számítunk!

Már nem kell sokat várni a Ubisoft Forward következő adására: Yves Guillemot és kompániája már betárazta a bejelentéseit és a videóit, és egy távoli próbateremben talán a Just Dance táncosai is az utolsó köröket gyakorolják.

A műsor 21 órakor veszi kezdetét, és sok izgalmat tartogat: végre belenézhetünk a Rainbow Six: Extractionbe, szó lesz az új Far Cryról (illetve annak DLC-iről), és a jelek szerint a Mario + Rabbids következő része is bemutatkozik. Ami viszont nem lesz: a Prince of Persia-remake kimarad a buliból, és a The Division-franchise sem hallat majd magáról.

Update! A műsornak vége, íme, a felvétele:

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

3.
3.
Robilluma
Tetszett a műsoruk. Bemutatták az Extractiont, aki szereti ezt a sílust az imádni fogja. Bemutatták a Mario játékot, a Nintendósok imádni fogják. A Riders Republic is szép és szórakoztató. A mindenféle sorozatjátékukhoz jön valami tartalom mégse húzták, csavarták vele az időt. És még egy újdonság is belefért a végére, ami rájuk nem jellemző pedig az E3 ezekről szól. Bár csak cinematic volt de az új engine-nel gondolom nem lesz épp csúnya az Avatar játékuk.
2.
2.
Marcus88
#1: Eddig ez az E3 az Elden Ring kivételével egy dupla nulla! Vagyis számomra.
Remélem holnap a MS villant valamit.
1.
1.
crytek
Utolsó bekezdésben felsoroltak jó gyengék.. sajnos nincs semmi ok ,hogy nézzem.. FC6-ból elég volt látni amit eddig mutattak hozz a szokásos szintet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...