Next-genesedik az A Plague Tale: Innocence

  • Írta: gorien
  • 2021. június 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan megszépülve élvezhetik az újgenerációs konzolok tulajdonosai a szívbe markoló történetű A Plague Tale: Innocence-t. A next-gen változatra ráadásul nem is kell már sokat várnunk, és még a switchesek is kapnak egy felhőalapú kiadást.

Míg a nemrég bejelentett A Plague Tale: Requiemre várunk (ami azért még eltart egy darabig), hamarosan fejest ugorhatunk egy megszépített középkori Franciaországba az Innocence next-gen változatában. A tegnapi Xbox Games Showcase: Extendedben szerepelt az Asobo Studio játéka, de ez nem jelenti azt, hogy az új kiadás csak Xbox Seriesre érkezne.

Az újgenerációs változat (amelyre szokás szerint ingyen frissíthetnek azok, akik az előző generáción beszerezték a játékot) 4K-s felbontást ígér 60 fps-sel, valamint 3D audiotámogatást és feljavított látványt is várhatunk. A megjelenés július 6-án esedékes Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön, de ugyanekkor Nintendo Switchre is elérhetővé válik egy felhőalapú változat az anyagból.

3.
3.
delphijos
Pont most nyomom ( már amennyi időm van ) lehet megvárom a frissítést
2.
2.
kryszisz
#1: Pletykálják, hogy ez lehet a következő PS+ gém, ha mégsem, akkor elkezdem X-Clouddal, anno belenéztem, és nagyon megfogott a cucc:)
1.
1.
Ez a játék már eddig is szép volt és még ha nem is 10 pontos, azért jó minőségű és jó élményt adó cucc. Jó dolog, hogy támogatják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...