PC-re tarthat a Final Fantasy VII Remake

  • Írta: szlav
  • 2021. június 19.
  • Pletyka
Link másolása
Érdekes változtatások tűntek fel az Epic Games Store adatbázisában, melyek arra engednek következtetni, hogy hamarosan PC-re is ellátogathat a Final Fantasy VII Remake. Ugyanitt feltűnt az Alan Wake felújított változata is.

Áprilisban véget ért a Square Enix egyéves szerződése a Sonyval, amely idáig bebetonozta a Final Fantasy VII Remake PlayStation-exkluzivitását, ennek ellenére azonban nem hallottunk hivatalos terveket arról, hogy a kiadó más platformokra is elhozná a legendás szerepjáték felújított változatát. Az első erre utaló jelek most felütötték a fejüket, az Epic Games Store adatbázisában ugyanis nemrégiben megjelent néhány olyan mappa, amelyek a játék felhős mentéseit készítik elő.

Ez a felfedezés azonban nem csak a Final Fantasy VII-et érintette, hiszen ugyanitt feltűnt az Alan Wake Remastered is - szintén egy olyan projekt, amiről eddig nem szóltak még a hivatalos források. Nem titok, hogy a Remedy már készíti a rémálmokkal küzdő író visszatérését (ezt a Control: AWE végén nyíltan kijelentették), a fentieket látva azonban könnyen elképzelhető, hogy a hivatalos folytatást megelőzheti az első rész felújított verziója. Ez szintén egybecseng a csapat korábbi kijelentésével, miszerint jelenleg két új címen dolgoznak az Epic Games kiadói felügyelete alatt: egy nagyobb, AAA-címen (ez lehet az Alan Wake 2), illetve egy kisebb projekten, amely valószínűleg az előbb említett remaster.

1.
1.
Onion
Nem érdekel PC változat, mert nagy csalódás volt ez a játék. :-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...