Dead Space-bejelentést hoz az EA Play Live?

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 21.
  • Pletyka
Link másolása
Sajtóértesülések szerint az Electronic Arts júliusi műsora egy meglepetést biztosan hoz majd magával, itt mutatkozik be ugyanis az EA Motive következő fejlesztése, amely a jelek szerint az új Dead Space lehet.

A GamesBeat általában jól értesült újságírója, Jeff Grubb szellőztette meg a múlt héten, hogy tudomása szerint az Electronic Arts július 22-én esedékes műsorán, az EA Play Live-on mutatkozhat be az EA Motive következő fejlesztése, amely "egy bejáratott franchise feltámasztása" lesz.

Noha Grubb nem árulta el konkrétan, hogy melyik címről van szó, azért elég erősen utalt rá: állítása szerint "örülni fogunk" a bejelentésnek, de "majd meglátjuk, hacsak nem leszünk halottak addigra". Ez alapján eléggé valószínű, hogy a Dead Space-sorozat új részéről lehet szó, de persze amíg nem erősítik meg mindezt hivatalosan is, érdemes fenntartásokkal kezelni a híreket.

A 2015-ben alapított EA Motive tavaly rukkolt elő az első saját fejlesztésével, ez volt a Star Wars: Squadrons. Azóta a csapat vezetője, Patrick Klaus azt is elárulta, hogy gőzerővel kísérleteznek, és több bejelentetlen projekt is készül náluk, a korábbi álláshirdetések alapján pedig ezek között egy új Star Wars-cím is befigyel.

9.
9.
Őrnagy
#7: Támogatom az elképzelést. Gyűjtsünk aláírást, vagy kezdjünk valamiféle mozgalmat!
8.
8.
JohnSpartan
#7: Ha van... de manapság 1ik kiadónak sincs esze, tisztelet a kivételnek.
7.
7.
crytek
Ha van eszük Dead Space 1 remake lesz. Azzal nem tudnak mellé lőni
6.
6.
Ooorky
A széria degradálódását figyelembe véve elég trágya lesz így látatlanban is.
5.
5.
kryszisz
Oszt ki csinálná, ezt is a Respawn? Ennyi felé azért nem tudnak szakadni, más erre alkalmas csapatuk meg kb. már nincs is az EA-nek, legalábbis olyan, ami épp szabad. Persze jó lenne (már ha nem a 3. részt veszik alapul, akkor felejtős), de azért ne örüljünk előre.
4.
4.
JohnSpartan
Adja az ég hogy így legyen!
2.
2.
cikazz1994
#1: Èn is tudnàm èrtèkelni a dolgot...!
1.
1.
Marcus88
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...