Remekül teljesítenek a kasszáknál a NieR-játékok

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 22.
  • Biznisz
Link másolása
Sok játékos szavazott bizalmat a pénztárcájával a Square Enix játékainak, ugyanis nemrég kiderült, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztek mind a NieR: Automata, mind a NieR Replicant ver.1.22474487139... eladásai.

A Square Enix legutóbbi tweetjéből tudtuk meg, hogy meglehetősen jól fogynak a NieR-játékok, hiszen az idén májusban újrázott NieR Replicantből már több mint egymillió kópia talált gazdára, a 2017-es NieR: Automata pedig már a hatmilliós mérföldkövet hagyta maga mögött.

A NieR: Automata egyébként idén februárban jelentkezett utoljára hasonló adatokkal, akkor tartott öt és félmilliónál (via Gematsu), de az Xbox Game Pass-szereplés, valamint az újonnan érkező frissítések határozottan jót tettek az akciójáték eladásainak.

A remasterelt NieR Replicant pedig szintén pozitív fogadtatásban részesült mind a kritikusok, mind a játékosok oldaláról, amit mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy a játék a premiert követően letarolta a brit eladási toplistát, valamint hogy ilyen gyorsan átlépte az egymilliós álomhatárt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...