Zelda: Skyward Sword HD - amit tudni érdemes

  • Írta: gorien
  • 2021. június 23.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan újra átélhetjük Link kalandjait a Skyward Swordban, a Nintendo pedig felkészülésképp kiadott egy négyperces videót, hogy minden lényegesre emlékeztesse a leendő játékosokat.

Az eredetileg Wii-re megjelent, 2011-es The Legend of Zelda: Skyward Sword ráncfelvarrásáról a februári Nintendo Directen értesültünk: csak július 16-ig kell várnunk, hogy Switchen is nekikezdjünk a megszépült kalandnak. A Nintendo ki is adott egy előzetest, hogy mindenki időben képbe kerüljön azt illetően, mi lesz a dolgunk a játékban.

Link a gyerekkori barátja, Zelda megmentésére indul egy ismeretlen földrészre, ahol bőven lesz majd dolga ellenséges figurákkal. A harc továbbra is kivitelezhető motion controllal (a pajzsnak és a kardnak is külön-külön Joy-Con felel meg), de a Switch Lite-ot és a handheld módot használók kedvéért a gombokkal történő irányítás is lehetséges.

2.
2.
KopyAti
Megsavanyodott nemzet lett a Magyar!
1.
1.
GemForge
Sőt: a figyelmesebbek már februári Nintendo Directen is megtudhatták a megjelenés időpontját... de most komolyan: a "cikkben" (reklámban, clickbaitben) megjelenő 0-nál alig több információ között is van tévedés.
Ez az a tipikus: írjá má valamit a Zeldáról, mer itt egy új tréler! Ennél már az is jobb szinte, ha csak betoltok egy linket egy címmel. Mert abban legalább nem akarátok elhitetni az olvasókkal, hogy érdekel is az, amiről éppen írtok...
Bocs a kis kirohanásért, de ha már újságot ír valaki, attól alap lenne a -legalább a témában való- tájékozottság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...