Az EA Motive-hoz igazolt az AC: Valhalla rendezője

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 27.
  • Homo Nobilis
Eric Baptizat, akinek a neve az elmúlt években gyakorlatilag egybeforrt az Assassin’s Creed-frencsájzzal, tizenhat esztendő után elhagyta a Ubisoftot, hogy az EA Motive-nál folytathassa a pályafutását.

Eric Baptizat több mint 16 év után hagyta ott a franciákat, hogy ahhoz az EA Motive-hoz csatlakozzon, akik a pletykák szerint épp a Dead Space-széria feltámasztásán szorgoskodnak. Hogy az új munkahelyén melyik projekten, és pontosan milyen pozícióban fog dolgozni a rendező, az egyelőre még nem derült ki.

Mindenesetre az biztos, hogy Baptizat már igencsak vágyhatott a vérfrissítésre, hiszen a neve az elmúlt időszakban gyakorlatilag elválaszthatatlan lett az Assassin’s Creed-frencsájztól. Történetesen az úriember ült az Assassin’s Creed IV: Black Flag és az Origins dizájneri, és legutóbb a Valhalla epizód rendezői székében is.

1.
NemecsekErno
Ideje is volt. Az AC-re teljesen ráfér egy új/régi irányvonal.
Le a kalappal a Black Flag (ami meghozta a kedvem az egész sorozathoz), meg az Origins elött (ami teljesen új alapra rakta a szériát, csak éppen szembeköpte a törénetvonalat), viszont az Odyssey és a Valhalla már semmi újat nem volt képes mutatni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...