Női főszereplővel érkezhet a Grand Theft Auto VI?

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 28.
  • Pletyka
Link másolása
Modern kori Vice City? Női (anti)hős? Vadonatúj pletykák láttak napvilágot a Grand Theft Auto VI kapcsán, amiket ráadásul ugyanaz a forrás szellőztetett meg, aki legutóbb a Battlefield 2042-ről is elég pontos információkat szivárogtatott ki.

Habár hivatalosan a mai napig nem jelentette be a Rockstar a Grand Theft Auto VI-ot, igencsak meglennénk lepve, ha nem készülne már javában az aranytojást tojó sorozat következő epizódja. Akárhogy is legyen, most vadonatúj híresztelések láttak napvilágot a széria folytatásáról az interneten, amiket ráadásul az a bizonyos Tom Henderson teregetett ki, akinek végül több Battlefield 2042-es pletykával kapcsolatban is igaza lett.

Henderson állítása szerint az új GTA a modern Vice City utcáin játszódik majd, aminek a kiterjedése nem lesz kifejezetten hatalmas, viszont cserébe bizonyos időközönként folyamatosan bővül és/vagy változik majd a játéktér.

Az úriember azt is hozzáfűzte még a fentiekhez, hogy a GTA V-höz hasonlóan ezúttal is több karakter felett vehetjük majd át az irányítást a sztorimódban - köztük a széria első női főszereplőjével. Henderson viszont úgy véli, a fejlesztés egyelőre még nagyon gyerekcipőben jár: leghamarabb majd csak valamikor 2025 végén számíthatunk az új epizód debütálására.

34.
34.
BrockSamson
Elindultam kocsikazni a jatekban, padlogazzal csapattam a fouton, de 150-nel felcsavarodam egy fara valami mazsola miatt. Kirepultem a kocsibol, de leporoltam magam es elokaptam a farzsebembol egy raketevetot, hogy bosszut aljak. Erre elkezdtek omleni a rendorok. Az elso 200-at meg megoltem, alig kaptam 6-8 golyonal tobbet, aztan meguntam es atfestettem az automat. Soha nem akadtak tobbe a nyomomra.
Kilepek a jatekbol, es azt latom, hogy noi foszereplot kaphat az uj GTA. Hat nem tudom, szerintem nem lenne tul realisztikus.
32.
32.
nemfontos
Ezen az oldalon van rá mód hogy megtudja az ember hogy miért törölték ki valamelyik hozzászólását? Kíváncsi volnék rá hogy az enyémet miért. Nem gondolnám hogy bármelyik szabajt megsertettem volna
24.
24.
markoci555
nem érzem egyáltalán hogy az új feminista meg lmbtq mozgalmak miatt kéne meglépni, szerintem már akár az 5-ben is lehetett volna az egyik szereplő nő

ha meg realisztikusságról akartok beszélni, akkor meg annyit tudok csak mondani, hogy nem kell sok izom ahhoz, hogy egy pisztolyt fogj valakire, hogy szálljon ki a kocsiból (de machine gun-t mndjuk már nem kéne cipelni)

majd a készítők nagyon jól tudni fogják, hogy egy nő fizikuma más mint a férfié, és valószínű így is fogják megalkotni az interakciókat...

én szimplán örülök, hogy többé kevésbé megerősítést nyert a Vice City terület.
19.
19.
ATi0021
#8: Nem kellene lenézni a nőket. Sokkal jobb karakterek tudnak lenni mint egy pasi. Plusz extra a nők javára, hogy ha megvan a külső adottság ott a csábítás ereje...

Szerintem lemaradhattál Lara Croft; AC: Evie Frye; Aya, Kassandra, Half-Life: Alyx , Mirror's Edge: Faith; és számos más erős női karakterről. Nézz utána.... érdemes lenne.
18.
18.
ÉnVok
#12: A technika és az erő nem ugyan az. Egy jó női ufc harcos nem feltétlenül erősebb egy átlagos férfinál. Egy jó erőemelő nő viszont jó eséllyel erősebb egy átlag férfinál.

Persze ezek csak kis számú kivételek és még ezek 1 része is csak tiltott teljesítménynövelő szerek használatával képesek kialakulni.

Arról meg ne is beszéljünk hogy a legeket általában a legekkel érdemes összehasonlítani és ez sport/fizikai teljesítmény esetében általában a férfiak egyöntetű dominanciájával jár.

Az akcio film pedig csak egy akcio film. Viszont ez azt is jelenti hogy ha a főszereplő 1edül kinyír 1 maffiát az akkor is komikus ha férfi és akkor is ha nő a hős.

Na most a GTA kb pont ilyen játék tehát igazából ebből a szempontból nem nagyon számít hogy 1 férfi vagy egy nő viszi véghez a valóságban lehetetlent.

Az már 1 másik kérdés hogy annyi akciófilmmel bombáztuk magunkat hogy valamiért kevésbé szólal meg egyes emberek fejében a Bull Shit harang amikor Keanu Reeves öl meg mindenkit mint amikor Angelina Jolie.

Bár azt is megértem hogy egy Schwarzenegger, vagy Dwayne Johnson esetében kevésbé tűnik komikusnak a helyzet mint egy Scarlett Johansson vagy Gal Gadot esetében.
17.
17.
Heldengeist
#8: ''Nem életszerű és kész, még egy játékban sem.

Saint's Row?

"Ha pedig már a GTA realisztikusságát vesszük, talán ennek az egy játéknak van a legtöbb köze a való élethez"

Mafia?

██████████████████████████████

Mindezt félretéve, a GTA tényleg a realizmus felé mozdult el a San Andreas után és nekem sem hiányzik belőle egy női főszereplő. DE, ha tényleg belső kreatív indíttatásból kerül bele, nem pedig csak Twitter SJW-ket akarnak kiszolgálni, mint ilyen esetekben általában, akkor sülhet el jól.
16.
16.
DrZsasz
#8: Az az érzésem, hogy se nőt, se biztonsági övet nem láttál még közelről :D
15.
15.
DragonBleacPiece
Ha csak egy karakterem lenne és az nő, akkor irritálna, mert ilyen stílusú játékba egyszerűen nem illik egy csaj. Nem tudom beleélni magam ebbe a maffiózó, simlis helyzetbe egy nővel. Olyan mintha pálcikával ennék levest kb.
14.
14.
Anti4730
#13: *no ne legyen kepes
13.
13.
Anti4730
#8: Meg milyen 40-50 kilos nok?:))) a legtobb no joval tobb 60 kilonal is, 50 kilos egy 155 cm magas no max. De nyilvan ha noi foszerepli lesz, akkor nem egy alacsony csontkollekciot raknak be, hanem egy kisportoltabb verekedni is kepes magasabb not. Basszki te nem lattal meg akciofilmeket noi foszereplokkel?:))) reg nem azok az idol vannak hogy egy ne legyen kepes ellatni egy ferfi bajat..
12.
12.
Anti4730
#9: Ja, mert eros nok nem leteznek mi? Eleg csak a ufc-re gondolni...
11.
11.
Chdz
#10: Mintha 6 év alatt nem tudtad volna már megvenni... :D
10.
10.
crytek
Nekem mindegy de jöjjön már hátha végre lenyomja az 5 árát steamen :)
9.
9.
GAMEROD
#8: ...egy esélyük talán van a nőknek, ha csak fegyverrel tudnának autót elkötni, nem erővel.
7.
7.
PS4jacksony
Még a GTAV el vannak elfoglalva amit már én is túlzásnak tartok ennyi év távlatból nem hiszem,hogy 2 éven belül közölnek megjelenési dátumot. Állítólag a Rokstar Nem is akarja agyonhajszolni a programozókat magyarul nem fognak kapkodni vele .Úgy is erre a generációra 1 GTA lesz tehát van idejük bőven kiismerni a hardvert és a lehető legjobb látványt kihozni ismét a vasból ....
6.
6.
Sandic1994
#2: Szerintem várjuk meg a következő generációt, az a biztos.
3.
3.
Animejetix
Most adták ki az V.-öt... nem túl korai még a VI.-ról beszélni?
2.
2.
zozo76hun
azta, majdnem 2026! nem sietik az biztos.
1.
1.
GAMEROD
Hülyeség lenne, nem túl realisztikus hogy egy nő szaggat ki embereket a kocsikból. De ez a találgatás már másfél éve is ment, akkor is leírtam ugyanezt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...