Multiplayer mellékágat kap a Control

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Remedy Entertainment megállapodott a 505 Gamesszel a Control-franchise bővítéséről, a terveknek pedig nem csak egy nagy költségvetésű epizód a része, hanem egy multiplayer-orientált mellékág is.

A Remedy bejelentette, hogy Project Condor munkacímmel multiplayer mellékágat fejleszt a Controlhoz: a játék PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re készül, a lelke pedig egy négyfős kooperatív mód lesz. A további részletekre még várnunk kell, látnivalóként pedig egy concept art érkezett mindössze:

A Condor kiadásáért szintén a 505 Games felel majd, sőt a közös munka a multiplayer spinoffot követően is folytatódhat: a Remedy egyértelművé tette, hogy franchise-ként tekint a Controlra, ahol a The Oldest House-on és Jesse történetén kívül is van élet, így természetesen egy új, nagy költségvetésű Control-játékon is agyalnak már.

Nem a Condor lesz az egyetlen multiplayer címe a finneknek, hiszen Vanguard kódnéven már évek óta készül egy többjátékos módra kihegyezett projekt náluk. A nagy kérdés az, hogy mi van még a csőben ezenkívül: a CrossFire X single player része biztosan fejlesztés alatt áll, de az Epic Gamesszel is megállapodtak két projekt erejéig - ezek közül az egyik a legutóbbi pletykák szerint az Alan Wake folytatása lehet.

1.
1.
Anti4730
Nos ahhoz kepest hogy ez a jatek allitolag 10 millio dollarbol keszult, ahhoz kepest le a kalappal, sok tizszer ennyi koltsegvetesbol keszult jatek nem kozeliti meg ezt a szintet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...