Új játékstúdiót alapított a bioware-es Casey Hudson

  • Írta: gorien
  • 2021. június 30.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Casey Hudson, a BioWare veteránja tavaly télen vett búcsút a kanadai cégtől, most már azonban tudjuk, merre tart az útja. Az új fejlesztőcsapatával egy vadonatúj, egyelőre meg nem nevezett címen kezdenek dolgozni.

Casey Hudson és a BioWare múltja igen kalandos. Hudson az MDK 2-vel kezdte karrierjét a kanadai játékstúdiónál, részt vett a Star Wars: Knights of the Old Republic és a Mass Effect-sorozat fejlesztésében is, majd 2014-ben elhagyta a céget, hogy később a Microsoftnál álljon munkába. 2017-ben aztán mégis visszatért a BioWare-hez, hogy tavaly december ismét búcsút intsen neki.

Hogy idővel keresztezi-e az útjuk újra egymást, azt még nem tudni, de Hudson egyelőre egy új, saját alapítású stúdiónál képzeli el a jövőjét. A Twitterre kitűzött bejelentés szerint a Humanoid Studios azért jött létre, hogy „szabadjára engedje a fejlesztők kreatív szabadságát", ezt pedig egy önálló, vadonatúj játékkal prezentálják majd, amely egyszerre lesz művészi és innovatív. Hogy mi lesz ez a cím, az egyelőre hétpecsétes titok, a Humanoid most kezdi a fejlesztőtoborzást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...