Jön a Ghost of Tsushima: Director's Cut?

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 29.
  • Pletyka
Link másolása
Az ESRB-besorolása szerint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re tart a Ghost of Tsushima rendezői változata, amivel együtt az a szóbeszéd is elterjedt a világhálón, hogy egyjátékos kiegészítőt is kaphat a PS-exkluzív kaland.

Az Entertainment Software Rating Board oldalán bukkant fel a Ghost of Tsushima: Director’s Cut, ami a jelek szerint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön lesz majd elérhető, ezzel kicsit aláásva a múltkori pletykáknak, miszerint hamarosan PC-re is ellátogat a szamurájos kaland.

Lassan már egymást érik a Ghost of Thushimával kapcsolatos hírek, azonban a mostani, rendezői változatot érintő szivárgás azért is érdekes, mert minden eddigi extra tartalom ingyenes volt a játékhoz - beleértve a PS5-ön elérhető 60 fps-es frissítést is. Adott tehát a nagy kérdés, hogy akkor vajon mit takar a bővített kiadás jelen esetben?

Nos, egyesek úgy vélik, hogy a Sony hamarosan bejelent egy önálló kiegészítőt a játékhoz, méghozzá a Ghost of Ikishima címmel, ami egy olyan kaliberű DLC-t takar, mint az Uncharted: The Lost Legacy, vagy - hogy a fejlesztők háza táján maradjunk - az inFamous: First Light.

Persze mint mindig, most is fontos leszögezni, hogy mindez csak szivárgás, így a hivatalos bejelentésig érdemes a leírtakat fenntartásokkal kezelni.

7.
7.
BockÚr
Csak engem nem tudott érdekelni a játék? elkezdtem és egyszerűen az első 4 órában lehet sokat mondok abba is hagytam nagyon average játék és szét dícsérik a semmire
6.
6.
crytek
5.
5.
Stark666
Jöhet nyugodtan . Sajnos még nem volt időm rá . Bár elnézve pár embert , még is csak lenne iránta érdeklődés :D
4.
4.
JohnSpartan
Én sem vettem még meg, pedig imádom a japán kultúrát és a játèk is tetszik. De valamiért nem volt még hangulatom hozzá és inkább multi játékok peregtek mostanában.
3.
3.
shatterhand
#2: Még én se vettem meg. Várom a leárazást. 13-14ezer forint 1 év után nekem nem akció. Főleg,ha uncharted,gow,stb fél év után már beestek 8-10ezer alá.
2.
2.
Marcus88
Van olyan is aki még nem vette meg,mint pl én is.
Ha olyan lesz a tartalma ami érdekel lehet azt veszem, ha nem akkor a már megjelentet.De nem kötelező megvenni senkinek sem,mindegy hány verziót adnak ki.
1.
1.
Jönnie kell, mert még csak egyszer lett eladva. Jön újra megvevősben a Death Stranding is PS-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...