Mortal Kombat 11 - nem érkezik már több DLC

  • Írta: szlav
  • 2021. július 3.
  • Hír
A NetherRealm csapata több mint két éven keresztül támogatta a Mortal Kombat 11-et újabb tartalmakkal a játék megjelenése után is, egyszer azonban minden jó véget ér. A csapat a kiegészítők helyett már egy új projektre fókuszál.

Senki nem vádolhatja azzal a NetherRealm csapatát, hogy a premier után elhanyagolták volna a Mortal Kombat 11-et. A verekedős játék névsora két tartalmas Kombat Pack karaktereivel bővült, így olyan szokatlan harcosok is ringbe léphettek, mint a Terminátor, a Robotzsaru vagy éppen John Rambo, ráadásul félúton még egy jókora sztorikiegészítőt is kaptunk az Aftermath képében. A megjelenés utáni tartalmakkal tehát elégedettek lehetünk - ha pedig nem vagyunk azok, akkor így jártunk, a NetherRealm ugyanis befejezte a tartalomgyártást.

A stúdió Twitteren nyilvánította ki, hogy véget ér a Mortal Kombat 11 DLC-csomagjainak a sora, így nem érdemes már új történetekre, helyszínekre, és ami legfontosabb: új harcosokra várnunk. A rajongók számára ez nyilvánvalóan szomorú hír, de ugyanakkor abszolút érthető a lépés, a fejlesztőcsapat ugyanis már minden erejével egy új, eddig nem bejelentett projekten dolgozik. Mit gondoltok, miben mesterkedhet a csapat? Egy új Mortal Kombatot, az Injustice 3-at, vagy esetleg egy vadiúj címet látnátok szívesebben?

8.
Zuzmo
Kíváncsi lennék, hogy milyen árcédula lenne egy olyan Mortal Kombaten, amibe bele tennék az összes normális karaktert, olyasmi, mint mondjuk egy Tekken Tag tournament 2, abban van közel 60. Ha egy ilyen játékot kiadnának, akár sztori nélkül, minden egybe lenne csomagolva, az mennyibe kerülne? 200 euró? És persze, az is kérdés, hogy megvennék-e a játékosok. Vagy mindenkinek jobb, ha inkább így darabokban érkezik a játék...
7.
Balazs1019
Imádom a Mortal kombat-ot.
Vártam is , hogy a 11-ben végre benne legyen az összes klasszikus ninja.Goró is hiányzik.
De sajnos még dlc-ként is csak Rain-t kaptuk meg.
Ki lesz a következő aki kimarad?
Majd Scorpio vagy Subzero?
Értem én h kellenek a vendégszereplők pl.a Terminátor , nem is vagyok ellenük.De mind rajongó kicsit felb...sz hogy alap karaktereket nem tesznek a játékba.
Rem a következő Mortalban lesz ennyi eszük,hogy meghallgassák a rajongókat ,mert nem valószínű hogy tovább fogom folytatni a szeriát én sem.
6.
Zuzmo
#2: Shao Khan Day 1 DLC volt, csak az előrendelők kapták meg az alapjátékhoz ingyen.
Shang Tsung, Sindel, Mileena, Night Wolf, Rain is kombat pack karakterek, pedig a lore-hoz tartoznak, nem vendégszereplők. Sheeva, Fujin a story dlc-hez van csapva, az még belefér, ám legyen.
Persze ez megy kb. az összes verekedős játéknál, meg lehet nézni:
Dead or Alive, Street Fighter, Guilty Gear stb. , mindenhol season pass-szek, dlc-hegyek.
5.
Gabesz0213
#4: XDXDXD 3090-el 34 fps hmm HURRÁÁÁ!
4.
Neotechtr
#3: Mindent rottyra rántva + full rt-vel 3090-en is simán megvan a 34 fps.
3.
Gabesz0213
#2: Nincs is ezzel a TELJES kiadással semmi baj, de nem is erről beszélek. Én azért neheztelek a fejlesztő/kiadóra, mert AMIKOR megjelenik a játék, ahhoz képest kevés a tartalom. Mi az hogy külön-külön karaktereket vehetsz meg + sok ezer forintért? Ugyan már. Nem csak én gondolom ezt így, ha nem sokan mások is.
Egyébként kipróbáltam a CP beállításokat amiket küldtél. Igazság szerint nekem jobban tetszik mindent kitolva RAY TRACING ;) nélkül, mint sem azt bekapcsolva és lehúzva pár detail beállítást. (meg gyorsabb is) de persze kinek mi. Ettől eltekintve a játék gyorasága azzal valóban nem volt rossz. Csak hát ugye nem ezt ígérte a hivatalos gépigény... Bár én már annak is örülök, ami az 1.23 után jött
2.
Neotechtr
#1: Azért egy MK részről sem lehet elmondani, hogy félkészen jött volna ki. Persze vannak DLC karakterek, meg miegymás, de hiba lenne azt gondolni, hogy a termináror, Rambo, vagy a Robotzsaru része lenne a lore-nak és félkészen rúgták volna ki a játékot az ajtón. Én szeretem a Mortal-t, de valamiféle csúszásban vagyok velük, mert mindig, amikor kijön az új rész, akkor a felénél is kevesebbre lemegy az előző rész ára úgy, hogy minden DLC hozzá van csomagolva. Szóval így, hogy végleg befejezték a játékot várható egy teljes csomag megjelenés, ahogy pedig az új rész kijön, ugyan ez megint fillérekért fog menni. Amúgy van hozzá rendes sztori DLC is, az Aftermath, ami szerintem egy tök jó dolog.

Most is (link) és egy rövid idő múlva pedig még olcsóbb lesz.

https://www.cdkeys.com/mortal-kombat-11-ultimate-edition-pc
1.
Gabesz0213
De azzal igen, hogy teljes áron adnak el egy fél tartalmú játékot. Ez nekik bevett szokásuk és elég gusztustalan. A DLC story az megint más.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...