Úgy tűnik, messze van még a GTA VI premierje

  • Írta: szlav
  • 2021. július 5.
  • Pletyka
Link másolása
Jól tudjuk, hogy a Rockstar Games és a Take-Two vígan elnyújtaná a Grand Theft Auto V életciklusát az idők végezetéig, de előbb-utóbb érkeznie kell egy új epizódnak. Sajnos az a szóbeszéd járja, hogy erre még éveket várhatunk.

Sosem kell igazán mélyre ásnia az embernek ahhoz, hogy újabb pletykákra leljen a Grand Theft Auto VI kapcsán, az elmúlt napokban azonban igazán alacsonyan szálltak az új epizóddal kapcsolatos szóbeszédek. Számos ipari bennfentes és megbízhatónak tartott leaker (Andy Robinson, Jason Schreier, Tom Henderson) megszólalt az új epizód várható megjelenésével kapcsolatban. Habár sokan úgy vélték, hogy a GTA VI néhány éven belül, ideális esetben akár 2023-ban is megjelenhet, a fent említett források szerint a játék fejlesztése még továbbra is nagyon korai stádiumban áll, így nem valószínű, hogy 2025-nél korábban kézhez kapnánk azt.

Mindez némileg ellentmond a Take-Two tavaly májusban közzétett marketing-költségvetési predikcióinak (via VG247), amelyek egy látványos ugrást vetítettek elő 2023 és 2024 tavasza közé. A bő tízmillió dollárral megtoldott erőforrások láttán joggal gondolhattuk azt, hogy a kiadó erre az időintervallumra táblázta be a GTA VI megjelenését, mindez azonban a koronavírus-járvány elterjedése előtt történt, így a vállalat ekkor még nem számolt a pandémia üzleti utóhatásaival. Ha a járvány miatt egy évvel elhalasztották a projektet, akkor máris jobban összeállnak a Take-Two üzleti tervei a szivárogtatók információival.

Ami pedig magát a játékot illeti, egyre több forrás erősíti meg, hogy az új epizód ismét Vice Citybe kalauzolhat el bennünket, ezúttal azonban a jelenkorban: a sztorimódban ismét több főhőst irányíthatunk, köztük a széria első női főszereplőjét. A pletykák szerint a Miami ihlette helyszín és a hozzá tartozó történet először valamivel kisebb lehet a vártnál, a Rockstar azonban folyamatos live-service segítségével bővítené később a játékot. A GTA Online őrületes sikereit látva egyáltalán nem lepődnénk meg, ha valóban erre az útra lépne a New York-i stúdió.

12.
12.
dvs00
Teljesen mindegy, mert legtöbbünknek jelzálogot kell felvegyünk az ingatlanra, hogy a megfelelő VGA-t meg tudjuk vásárolni alá ami produkálja majd legalább sz 50 FPS-t.
11.
11.
Grabowsky30+
10.
10.
Falcon
Hál isten hogy nem jön
..... még amugy is el kell adni harmadjára ps5 is a jelenlegi részt
7.
7.
Előtte jó lenne egy next-gen port a Red Dead 2-höz.
6.
6.
Gerzson95
Szegény Red dead online meg már kezd magától elporladni,annyira nem törődik vele a Rockstar....
5.
5.
GAMEROD
A GTA5-t is lehetett volna gyarapítani újabb városokkal, szigetekkel ha már ennyire ragaszkodnak hozzá. Már kezd elavulttá, unalmassá válni, addig ültek rajta.
4.
4.
Buggy
Nagyon sajnálom hogy a jelen korban fog játszódni szerintem, nagyon jó lett volna egy 80as évek feeling.
3.
3.
RootKiskacsa
#2: A sok csíter, akit bannoltak.
2.
2.
Goofey84
Én már nagyon várom az új részt, de sajnos nagyon messze van. Nem értem, hogy ki veszi még az 5. részt manapság
1.
1.
ATi0021
Ostobaság is lenne a részükről kiadni, ha még a V is eladási listán van. Amúgy is lényeg, hogy első osztályú - jól optimalizált játékot kapjuk, ami még a V-nél is jobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...