Tíz epizóddal indít a The Last of Us-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Last of Us-sorozat forgatókönyvírója, Craig Mazin erősítette meg, hogy az adaptáció első felvonása tíz epizódot fog felvonultatni, ezeket pedig öt rendező dirigálja majd.

A The Last of Us-sorozat forgatókönyvírója, Craig Mazin a Scriptnotes podcast vendége volt, ahol megerősítette, hogy az adaptáció első évada tíz epizódból áll majd. Azt is elárulta, hogy ezekre öt rendező jut, és bár állítása szerint már kitalálták, hogy melyik direktor melyik operatőrrel melyik részen dolgozik majd, további részleteket nem mondott a témában.

A The Last of Us-sorozat forgatása épp mostanában kezdődött, nemrég már az első fotót is megkaptuk a munkálatok kapcsán, amelyen Pedro Pascal (Joel), Gabriel Luna (Tommy) és Nico Parker (Sarah) látható a pilotepizód rendezője, Kantemir Balagov és operatőre, Ksenia Sereda társaságában (lásd fent). A korábbi hírek alapján még Ali Abbasi és Jasmila Zbanic direktorok részvétele vehető biztosra.

Mazin egyébként azt is elárulta, hogy mivel a forgatásnak helyet adó Calgaryban mostanában négy és fél óráig tart a "rendes sötétség", az ebből fakadó logisztikai nehézségek miatt javarészt nappal forgatnak majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...