Cyberpunk 2077 - nagyon jól sikerült a visszatérés

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 11.
  • Biznisz
Link másolása
Közel féléves kihagyás után június végén újból megvásárolható lett a Cyberpunk 2077 a PlayStation Store-ban. A visszatérés olyan jól sikerült, hogy a legkeresettebb játék lett Kanadában, az Egyesült Államokban és Európában is.

Hosszúra nyúlt kényszerpihenője után nemrég visszatért a PlayStation Store digitális polcaira a Cyberpunk 2077, aminek az optimalizációja a készítők szerint már kielégítő, igaz, a Sony paradox módon azért még nem ajánlja a játékot az alap PS4 mellé. Az ellentmondásos kommunikáció és a korábbi rossz szájíz, úgy látszik, nem szegte a vásárlók kedvét, és most szabályosan rávetették magukat a CD Projekt RED RPG-jére.

A hivatalos PlayStation-blog statisztikái szerint ugyanis a Cyberpunk 2077 volt a legjobban fogyó PS4-es játék az Egyesült Államokban/Kanadában és Európában is, ráadásul mindezt úgy sikerült elérnie, hogy csak a hónap utolsó hét napjában volt elérhető a digitális áruházban. Pontos adatokat sajnos nem közöltek az illetékesek, de mivel az eladások többek között a Grand Theft Auto V számait is beelőzték, valószínűleg nincs okuk panaszra a lengyeleknek.

18.
18.
Viktor_The_Best
Iden kellett volna kiadni es nem lett volna ez a cirkusz, nem pedig tavaly!!!
17.
17.
delphijos
#8: Persze lehet hogy így van, annyira nem néztem utána , de nekem nem tűnt fel hogy PS-en tömegével lennének olyan játékok ahol a nextgen verziót újra meg kell venni, úgy hogy ugyanez BOX-on meg ingyenes….
16.
16.
Fata Morgana
Szerintem teljesen mindegy mit tettek le eddig az asztalra, hazug seggfej banda nem különb mint más hasonló fejlesztő cég, csak azért mert CDPR még nem hinném, hogy el kellene nézni bármit is nékik, pláne ha xart adnak ki.
Az meg hogy igyekeznek, javítani mindenki ezt teszi aki elbaxott valamit.
14.
14.
Keczanm
Jol emlekszem, hogy szeptember kornyekere igertek a PS5 verziot? Azzal van valami fejlemeny? Meg van a jatek, de csak azert nem jatszom vele, mert arra varok, hogy azt vegre kiadjak.
10.
10.
#9: Te most azt akarod ide vetíteni, hogy a CP2077-nél nem volt sírás? Mekkora egy load of shit. Érdeklődve várom fejleményeket ez ügyben :)
8.
8.
#4: Na jó, de akkor sem fogsz sírni miatta, amikor majd később PS5-öd lesz, mivel most megvetted a játékot, ezért tiéd lesz ingyen a next gen bármilyen verzió meg sok ingyenes tartalom is a jövőben. Legalábbis eddig így volt és így van ez most is a Witcher 3 új verzióval konzolon és PC-n is. Ha megvan a játék, akkor ingyen kapod kapod később az új verziót, legyen bármilyen is az. Ha ezt nézed, akkor viszont ez egy kis jófejség is tőlük, mert mostanában a DS és a GoT esetén szó sem volt arról, hogy ne kellene fizetni egy jó kis PS5-ös portért.

Persze én sem tudom megmondani előre, hogy ez után a múlt után hogyan tudnák a PS playerek is megtámogatni őket pénzzel, de az biztos, hogy ha ők is beleadnak, akkor PC-n, Xbox-on és PS-en, tehát mindenkinek *is* egyaránt ingyenesen lesz jobb a játék később.

Szóval jogosan mérgesek a CD-re a népek, de úgy látszik, hogy a vásárlások utáni hálaként legalább ennyi lesz bennük mindenki felé, hogy ingyen adják oda az új verziót. Mindent lehet rájuk mondani, de azt tényleg nem, hogy mindig is szarok voltak játékokban és szolgáltatásban. Én úgy látom, hogy PS-en manapság dívik, hogy egy kis plusz DLC-nyi tartalommal megdobálják a játékaikat és nem adják ingyen a next-gen verziót. Tiszta szopás az emberiségnek és a fajunk fejlődésének is.

De így hogy az Ubi live service-re állítja az Assassin's Creed-et, az EA-t hírbe hozták beépíthető reklámokkal és az Acti még nem is lépett az őrültek közül, nekem ugyan olyan jól fog esni később egy tök ingyenes Complete Edition a 2077-ből, mint egy ideálisan legkésőbb karácsonyra érkező Wither 3 új verzió.
6.
6.
KopyAti
#5: Jaja! Én is most kezdtem újra (1.23), és most már azt kell, hogy mondjam, egész jó. Pro n! Persze nem ps5 meg csúcs pc graf, de mostmár beveszi a látványt a szemem.
5.
5.
A Fénybenjáró
Ez egy jó játék. Nem tökéletes, de jó. Aki meg nem bírja a cyberpunk műfajt, annak nyilván nem fog tetszeni. Igen, még sok technikai probléma van vele, de remélhetőleg ki fogják javítani, ahogyan anno a Witcher 3-nál tették.
4.
4.
Red90
Eredetileg sem volt a játékkal semmi baj. Csak sok a rózsaszín szoknyás kislàny. Előrendeltem végig játszottam élveztem. Ráadásul egy ps4 slimen. Nem a játékkal van a baj hanem hogy hazudtak és azt mondták tripla A kategória. Ja és az ára. Ha például megjelenésekor az ára 11.790 vagy. 10.990 forint senki se sír.
3.
3.
Lacek896
Valahol ez az egész igencsak szomorú ám. Nem kell itt semmiféle játékot bejezni, elég ha túl van hype-polva, a marketingnek meg adunk egy új funkciót a tudatos átb........st és meg is van a kasszasiker.

2.
2.
zakkantlaci
Végig vittem. Nem estem hanyatt. Ezért nagyon kár volt előrendelnem.
1.
1.
Gerzson95
"Kielégítő".... Beszarok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...