Váratlanul frissült egyet a Lightning Returns is

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 14.
  • Letöltés
Link másolása
A Lightning Returns: Final Fantasy XIII még 2015-ben jelent meg PC-re, utoljára pedig 2016-ban kapott javítást. Most váratlanul mégis frissült egyet a Steamen, ami a rosszmájúak szerint egyet jelenthet: közeleg az Xbox Game Pass-verzió.

Hat évvel a megjelenése, és öt évvel a legutóbbi hivatalos frissítése után kapott javítást a Steamen a Lightning Returns: Final Fantasy XIII. Mondjuk a patch notes nem éppen hosszú, a leírás szerint a tapasz mindössze azt a hibát javítja ki, amikor bizonyos jelenetekben Lightning hangját nem játssza le a rendszer - viszont akkor is furcsa, hogy a Square-nek ezt épp most jutott eszébe kijavítani.

Illetve annyira mégsem: a találgatások szerint hamarosan az Xbox Game Pass kínálatába is bekerülhet a játék (erre korábban kaptunk is ígéretet), a fejlesztők pedig ennek apropóján frissítették a címet. Hasonlóan jártak el a NieR: Automata esetében is, csak ott nem éppen a jó sorrendben: ott utólag derült ki, hogy az Xbox Game Pass-verziót feljavították, amiből kisebb botrány kerekedett, a kiadó pedig kénytelen pótolni a frissítést a steames felhasználók számára is. Ez holnap történik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...