Ezek a játékok biztosan kihagyják a EA Play Live-ot

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 16.
  • Gyászhír
Link másolása
Rohamosan közeledik az Electronic Arts júliusi bemutatója, ahol az ígéretek szerint rengeteg érdekességet villant majd a kiadó, de most azokról a címekről is szó esett, amik már biztos, hogy nem köszönnek vissza az előadáson.

Itt van már a kanyarban a jövő héten esedékes EA Play Live bemutató, ahol a különböző sportjátékok mellett ismét láthatjuk majd a Battlefield 2042-t, valamint pletykálnak a Dead Space-sorozat nagy visszatéréséről is. Az elmúlt napokban viszont azokról a frencsájzokról is ejtett pár szót az Electronic Arts, amikkel sajnos biztos, hogy nem fogunk találkozni a műsor alatt.

Egyelőre még nagyon a fejlesztés korai szakaszában tartanak az új Mass Effect-játék esetében, illetve a következő Dragon Age-ből sem fognak tudni újabb látnivalót mutatni a készítők. A messzi-messzi galaxis rajongói szintén nem lesznek boldogok, hiszen a Star Wars: The Old Republic MMO is kihagyja az EA Play Live-ot, és más Star Wars-játék bejelentésére se nagyon számítsunk. Természetesen az nincs kizárva, hogy pár infómorzsát hallunk majd a fenti játékokból, de egyelőre be kell érnünk új képek és előzetesek nélkül.

Az EA Play Live július 22-én, itthoni idő szerint este 7 órakor veszi kezdetét.

5.
5.
Zanetti
#3: Gondolod, hogy bevállalják a Forza mellé? Én is kíváncsi vagyok rá, mert tetszett az utolsó rész, de talán jobb lenne, ha pár hónappal később jönne.
4.
4.
crytek
Dead Space remélem megvillan majd.
3.
3.
Anti4730
Nagyon nagyon remelem lesz uj need for speed novemberben es meg is mutatjak
1.
1.
gkiss
Szóval konkrétan semmi amiért vártam volna...cool cool cool
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...