Újabb arcok a The Last of Us-sorozat fedélzetén

  • Írta: szlav
  • 2021. július 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Három új színésszel bővült az HBO-féle The Last of Us-tévésorozat szereplőlistája. Habár Tommy megtestesítőjét már ismerjük, úgy tűnik, a karakter eredeti szinkronhangja is részt vesz a produkcióban.

A Deadline értesülései szerint Jeffrey Pierce is csatlakozott az HBO szárnyai alatt készülő The Last of Us-sorozathoz, de nem éppen abban a szerepben, mint azt elsőre gondolnánk. Pierce számára ugyanis nem idegen a franchise, hiszen ő alakította Tommy Millert, Joel testvérét az eredeti videojátékban, s annak folytatásában, a tíz epizódon átívelő tévés feldolgozásban azonban Gabriel Luna kapta ezt a szerepet. Ennek megfelelően Pierce egy teljesen eltérő szerepben lesz látható: egy Perry nevű túlélőként láthatjuk majd őt az egyik karanténzónában.

Ezen felül két újabb nevet ismertetett a Deadline riportja. Az értesülések szerint Murray Bartlett és Con O'Neil is csatlakozott a stábhoz, akik Frank és Bill karaktereit játsszák majd. Frankkel, a kissé neurotikus túlélővel személyesen is találkozhattunk a játék során, abban pedig csak reménykedhetünk, hogy a társát az eddiginél jobb körülmények közt ismerhetjük majd meg.

A fentieken kívül Pedro Pascalt (Joel), Bella Ramsey-t (Ellie) Nico Parkert (Sarah) és Merle Dandridge-t (Marlene) biztosan láthatjuk még a képernyőn. A forgatókönyvet Craig Mazin (Csernobil) írja, míg a pilotepizódot Kantemir Balagov (Closeness) rendezi - már szinte csak egy premierdátumra várunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...