Detroit: Become Human - túl a hatmillión

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 21.
  • Biznisz
Link másolása
Szemmel láthatóan jót tett a PC-s debütálás a Detroit: Become Human eladásainak, hiszen nemrég újabb hatalmas mérföldkövet ért el a Quantic Dream játéka. Már több mint hatmillió játékos volt kíváncsi az androidok és az emberek konfliktusára.

A Quantic Dream a minap tweetelte, hogy ismét egy jelentős eredményt sikerült elérnie a 2018-ban megjelent Detroit: Become Humannek, ugyanis a játék eladásai nemrég átlépték a hatmilliós álomhatárt. Ez a szám 2019 októberében még "csak" hárommilliónál tartott.

A Detroit: Become Human azóta befutott PC-n az Epic Games Store-ba, illetve azután egy évvel később a Steam digitális polcaira is felkerült az érzelmes kalandjáték. A hatmilliós eredménybe természetesen beleszámolták már a PC-n és PlayStation 4-en értékesített kópiákat is, de azt sajnos nem közölték a fejlesztők, hogy milyen arányban oszlik el az eladások száma a két platform között.

4.
4.
crytek
#3: Szerintem az nem számít bele az eladásokba..
3.
3.
stalker0412
Ps+ -ban is volt anno, az is megdobhatta a játékosszámot.
2.
2.
RebornSoul
Szenzációs játék. Nagyon mélyen taglal különféle lélelméleti kérdéseket, mind a története, mind a karakterei, mind pedig a világának lefektetett háttértörténete (pl. in-game olvasható újságcikkek) által.

A játékmenet pedig kéz a kézben halad és tökéletes harmóniában van a sztorival - érdemi interakciók sokaságát lehet végrehajtani, más hasonló játékokkal ellentétben, ahol az interakció lekorlátozódik a történetbeli döntésekre és ott is csak minimális a játékos kihatása az eseményekre.

Ez kb. az a szint, amire azt lehet mondani, hogy megér egy 10-est. Még akkor is, ha Markus szála kicsit lehetett volna bővebb, hogy ne érződjön olyan ugrándozónak a cselekmény, illetve lehetett volna kezdeni valamit az egy pillanatra belengetett Connor - Kara romantikus szállal.
1.
1.
crytek
Már miért is közölték volna... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...