Detroit: Become Human - túl a hatmillión

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 21.
  • Biznisz
Szemmel láthatóan jót tett a PC-s debütálás a Detroit: Become Human eladásainak, hiszen nemrég újabb hatalmas mérföldkövet ért el a Quantic Dream játéka. Már több mint hatmillió játékos volt kíváncsi az androidok és az emberek konfliktusára.

A Quantic Dream a minap tweetelte, hogy ismét egy jelentős eredményt sikerült elérnie a 2018-ban megjelent Detroit: Become Humannek, ugyanis a játék eladásai nemrég átlépték a hatmilliós álomhatárt. Ez a szám 2019 októberében még "csak" hárommilliónál tartott.

A Detroit: Become Human azóta befutott PC-n az Epic Games Store-ba, illetve azután egy évvel később a Steam digitális polcaira is felkerült az érzelmes kalandjáték. A hatmilliós eredménybe természetesen beleszámolták már a PC-n és PlayStation 4-en értékesített kópiákat is, de azt sajnos nem közölték a fejlesztők, hogy milyen arányban oszlik el az eladások száma a két platform között.

5.
NemecsekErno
Nemrég fejeztem be konzolon és hihetetlen mit raktak össze mind minőségben, mint történetben.
Az egyetlen hiábja, hogy rövid, kb. egy hosszabb délután alatt végig lehetett tolni.

Ha valaki még nem próbálta, akkor erősen ajánlott.
4.
crytek
#3: Szerintem az nem számít bele az eladásokba..
3.
stalker0412
Ps+ -ban is volt anno, az is megdobhatta a játékosszámot.
2.
RebornSoul
Szenzációs játék. Nagyon mélyen taglal különféle lélelméleti kérdéseket, mind a története, mind a karakterei, mind pedig a világának lefektetett háttértörténete (pl. in-game olvasható újságcikkek) által.

A játékmenet pedig kéz a kézben halad és tökéletes harmóniában van a sztorival - érdemi interakciók sokaságát lehet végrehajtani, más hasonló játékokkal ellentétben, ahol az interakció lekorlátozódik a történetbeli döntésekre és ott is csak minimális a játékos kihatása az eseményekre.

Ez kb. az a szint, amire azt lehet mondani, hogy megér egy 10-est. Még akkor is, ha Markus szála kicsit lehetett volna bővebb, hogy ne érződjön olyan ugrándozónak a cselekmény, illetve lehetett volna kezdeni valamit az egy pillanatra belengetett Connor - Kara romantikus szállal.
1.
crytek
Már miért is közölték volna... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...