Hivatalosan is bemutatták az Injustice-filmet

  • Írta: szlav
  • 2021. július 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Májusban már ellőttük a bejelentést, tegnap este azonban hivatalosan is bejelentették az Injustice: Gods Among Us - Year One érkezését. Az animációs sorozat a verekedős videojáték történetét dolgozza fel.

Májusban már beszéltünk róla, ma azonban a The Hollywood Reporter által hivatalosan is bejelentésre került az animációs Injustice-film. A Warner Bros. Home Entertainment a DC és a NetherRealm verekedős játékát vette a történet alapjául, melyben Joker alattomos trükkjének köszönhetően Superman meggyilkolja Lois Lane-t, az Acélember pedig annak rendje és módja szerint teljesen beleőrül ebbe. A kriptoni ezek után a Föld kíméletlen diktátorává válik, de  Batman és a lázadó szuperhősök és szupergonoszok csoportja nem hagyja ezt annyiban.

Az animációs filmet a Justice League Dark: Apokolips War direktora, Matt Peters rendezi, a forgatókönyvért pedig a Batman: Hush írója, Erniue Altbacker felel. A produceri munkálatokat Jim Krieg és Sam Register végzik, emellett pedig fény derült a teljes szinkrongárdára is - a részletekért látogassatok el a film IMDB oldalára! Egyelőre pontos premierdátumot nem kaptunk, de a film várhatóan még idén ősszel megjelenik.

1.
1.
Shao Kahn
Ismerem az alapanyagul szolgáló játékot, nekem valahogy nagyon nem tetszik benne, hogy Batman nem engedi hogy Superman teljesen jogosan bosszút álljon Jokeren, miután mindent elveszett miatta, feleségét, gyerekeit, városát (8 millió halott!).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...