Animációs filmként tér vissza az Injustice

  • Írta: szlav
  • 2021. május 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Láttuk már a vásznon Superman sötétebb oldalát, de mi lenne, ha ebbe belebukna az egész DC-univerzum? A Warner Bros. következő animációs projektje az Injustice: Gods Among Us sztoriját veszi majd alapul.

A Batman: The Long Halloween - Part II kapcsán egy újabb bejelentést tett a Warner Bros. Animation, az idén nyáron érkező film egyik extrájaként láthatjuk majd elsőként az Injustice animációs sorozat első képkockáit. Bizony, a DC és a NetherRealm közös bunyós játéka új médiumot hódít meg, mi pedig csak halkan hozzátesszük, hogy ez fantasztikus keresztpromóció lenne egy esetleges harmadik rész bejelentéséhez - ez utóbbi persze csak a mi vad találgatásunk.

A NetherRealm először 2013-ban eresztette egymásnak a DC-univerzum szuperhőseit és gonosztevőit. A játék eseményeit Lois Lane halála robbantotta ki, miután ugyanis Joker meggyilkolta Superman kedvesét, az acélember minden morális gátat levetve leszámolt az ismert gonosztevőkkel és a vele szembeszegülő hősökkel, majd a saját uralma alá hajtotta az emberiséget. A szuperhősök egy másik csoportja Batman vezetésével azonban ellenállt a kriptoni uralmának - így jött létre a játékban harcoló két szekértábor.

Az eredeti játékot 2017-ben követte az Injustice 2, amely gyakorlatilag minden tekintetben felülmúlta az elődjét, népszerű volt a kritikusok és a játékosok körében is, ráadásul még egy önálló képregényszéria is született belőle. Kár lenne tehát (és meg is lepődnénk rajta), ha a Warner és a NetherRealm végleg magára hagyná a sorozatot, érdemes azonban megemlíteni, hogy a WarnerMedia és az AT&T új dealje miatt jelenleg igen kiszámíthatatlanok a franchise-zal kapcsolatos tervek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...