Aeterna Noctis - videón az egyik legnehezebb szint

  • Írta: gorien
  • 2021. július 22.
  • Videó
Link másolása
Az Aeterna Noctis próbára fogja tenni az ügyességünket, a reflexeinket és a gyorsaságunkat. Az új előzetesben hét percen át nézhetjük az egyik legbonyolultabb pálya kihívásait: precíz ugrásokra és jó időzítésre lesz szükségünk.

Az Aeternum Game Studios részt vesz a július 24-én kezdődő Dreamhack Beyondon, ennek örömére pedig megosztottak egy új gameplay előzetest az Aeterna Noctishoz. Ezt az oldalnézetes metroidvaniát már többször láthattuk (a történetét és a játékmenetét is), ezúttal azonban egy kilencperces anyagot kaptunk, amelyből hét perc a játék egyik legbonyolultabb szintjét, a The Light Towert mutatja be.

Az Aeterna Noctisban egy varázslatos királyság örökkön tartó kálváriájába csöppenünk, a háborúba, amit a Sötétség Királya és a Fény Királynője vív végeláthatatlanul. A platformer részeken túl harcban is sok részünk lesz majd, és a fejlesztők ígérete szerint a sztori sem lesz utolsó.

Az Aeterna Noctis december 15-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, illetve Nintendo Switchen.

1.
1.
DragonBleacPiece
Szép pálya, azok a teleportgömbök tényleg idegőrlőnek tűnnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...