Gears 5 - az Operation 8 után nem jön több tartalom

  • Írta: gorien
  • 2021. július 27.
  • Letöltés
Link másolása
A Gears 5 is elért pályája végére. Hamarosan befut az Operation 8, ami többek közt egy régi ismerőst is visszahoz, ám ez után már több tartalmi frissítést nem fog kapni a játék. A The Coalition új projektekre koncentrál.

Mikor májusban megérkezett a cross-play funkciót is kötelezővé tévő Operation 7, a The Coalition már akkor jelezte, hogy a rákövetkező lesz az utolsó tartalmi frissítés, amit a Gears 5 kapni fog. Az Operation 8-ig már csak egy hét van hátra, augusztus 3-án fog élesedni, és egy pályával, valamint két karakterrel is gazdagítja a játék felhozatalát.

Bemutatkozik Ketor Vral, az emberek eltörlésére törő fanatikus Locust, illetve egészen a Gears of War 3-ból érkezik Bernie Mataki, akinek mesterlövész képességei mit sem koptak. Az új, Ritual nevű pálya Mataki otthonába, a Galagi-szigetekre vezet minket.

A fejlesztők hűek maradnak a szavukhoz: az Operation 8 után már csak az időnként frissülő Tour of Duty ad majd újdonságot a játékosoknak. A The Coalition új projektekre csoportosítja át az erejét, amelyeket az Unreal Engine 5-tel készít (hogy mire képesek a grafikus motorral, azt épp a múlt héten mutatták meg.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...