Switchre tart a Darksiders III

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Jobb későn, mint soha alapon Fury hamarosan ellátogat Nintendo Switchre is, hogy ezen a platformon is leszámoljon a Hét Főbűnnel. A hibridkonzolra érkező átirat tartalmazza majd az eddig megjelent kiegészítőket is.

Türelmesnek kellett lennie azoknak a Darksiders-fanoknak, akik Nintendo Switchen fogyasztják a játékaikat, hiszen a Darksiders III 2018 őszén jelent meg PC-re és a nagykonzolokra. Habár a THQ Nordic és a Gunfire Games eredetileg nem is tervezett hozzá több átiratot, úgy tűnik, a Darksiders Genesis után rájöttek, hogy a Nintendo platformján is van igény a pokoli kalandokra. Ennek nyomán ma bejelentették, hogy szeptember 30-án dobozos és digitális kiadásban is elhozzák Fury kalandját Switchre, ráadásul az alapjáték mellett a csomag tartalmazza majd a The Crucible és a Keepers of the Void kiegészítőket is.

A Darksiders III némileg eltért az azt megelőző epizódoktól, hiszen amíg War és Death pörgős hack 'n' slash akciójátékokat kaptak, Fury története a Souls-szériából vett ihletet. Ennek megfelelően egy lényegesen lassabb, megfontoltabb és nem utolsósorban nehezebb játékot kaptunk, amely az itt-ott előbukkanó hibái ellenére is kompetens módon adaptálta a formulát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...