Humankind - már az első napon Game Passben

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft és a Sega tegnap jelentette be, hogy a Humankind elsőnapos startot vesz az Xbox Game Pass PC-s részlegén. Kaptunk egy új előzetest is, ami számszerűsítve veszi sorba, mi vár majd ránk ebben a civilizációépítő játékban.

A több csúszáson és bétán is átesett Humankind végre a célegyenesben van, kereken egy hetet kell csak már várnunk a megjelenéséig. A Microsoft és a játékért kiadóként felelős Sega épp megfelelőnek találta a pillanatot arra, hogy bejelentse: a Humankind az első napon, azaz augusztus 17-én bekerül az Xbox Game Pass PC-s felhozatalába. Azt pedig korábbról tudjuk, hogy a Denuvo már nem fog kényelmetlenségeket okozni a teljes verzióban.

Az Amplitude emellett összeállított egy kis előzetest is, ami számszerűsített adatokkal vázolja fel, mi vár majd ránk a játékban. Hatvan történelmi kultúra közül válogathatunk, tíz különböző vidéket járhatunk be, 93 technológiát fejleszthetünk ki, miközben az őskortól kezdve megpróbáljuk újradefiniálni az emberiség teljes történelmét – a játékélményünket 520 percnyi zene és 700 illusztráció színesíti. Ha pedig társaságra vágynánk közben, tízfős multiplayer meccsekbe is csatlakozhatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...