Új stúdiót alapított a Spec Ops: The Line rendezője

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 12.
  • Homo Nobilis
Cory Davis, a Spec Ops: The Line kreatív rendezője a Nine Inch Nails gitárosával, Robin Finckkel karöltve alapított új stúdiót, ami az Eyes Out fantázianevet kapta. A csapat pedig már neki is kezdett egy vadonatúj single player játék fejlesztésének.

Roppant ígéretesen hangzik a Cory Davis és Robin Finck által nemrég megalapított stúdió, az Eyes Out, hiszen Davis korábban a zseniális Spec Ops: The Line kreatív rendezői székében csücsült, Finck pedig a Nine Inch Nails különleges hangzású gitárriffjjeiről ismert művész. Ráadásul a duó már bele is kezdett egy kifejezetten egyjátékos élményre fókuszáló játék fejlesztésébe, ami elmondásuk szerint alaposan meg lesz mártogatva a kozmikus horror stílusban.

Sajnos egyelőre mindössze ennyit tudni magáról a játékról, a csapat viszont már most feltöltött egy bemutatkozó videót, aminek a hangulata vélhetően előrevetíti a stúdió jövőbeli projektjeinek az atmoszféráját is:

Davis egyébként a Spec Ops: The Line rendezése mellett kivette a részét az eredetileg PS VR-os Here They Lie, a F.E.A.R. és a Condemned 2: Bloodshot munkálataiból is, aminek hála rengeteg tapasztalatot szerzett a horrorjátékok műfajában. Finck pedig a Nine Inch Nails mellett 1997-ben beugrott Slash helyére a Guns N' Rosesba, és habár nem tudni ez mennyire volt ijesztő élmény, de az biztos, hogy az Observation zenéjének komponálása közben ő is belekóstolhatott már a horror témába.

2.
Fanboi
Jöhet. The line is jó volt, pláne a sztori.
1.
Neotechtr
Na mondjuk ez engem érdekel. Szeretem, amikor olyan emberek készítenek játékot, akik tudják, hogy mit csinálnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...