Új stúdiót alapított a Spec Ops: The Line rendezője

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 12.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Cory Davis, a Spec Ops: The Line kreatív rendezője a Nine Inch Nails gitárosával, Robin Finckkel karöltve alapított új stúdiót, ami az Eyes Out fantázianevet kapta. A csapat pedig már neki is kezdett egy vadonatúj single player játék fejlesztésének.

Roppant ígéretesen hangzik a Cory Davis és Robin Finck által nemrég megalapított stúdió, az Eyes Out, hiszen Davis korábban a zseniális Spec Ops: The Line kreatív rendezői székében csücsült, Finck pedig a Nine Inch Nails különleges hangzású gitárriffjjeiről ismert művész. Ráadásul a duó már bele is kezdett egy kifejezetten egyjátékos élményre fókuszáló játék fejlesztésébe, ami elmondásuk szerint alaposan meg lesz mártogatva a kozmikus horror stílusban.

Sajnos egyelőre mindössze ennyit tudni magáról a játékról, a csapat viszont már most feltöltött egy bemutatkozó videót, aminek a hangulata vélhetően előrevetíti a stúdió jövőbeli projektjeinek az atmoszféráját is:

Davis egyébként a Spec Ops: The Line rendezése mellett kivette a részét az eredetileg PS VR-os Here They Lie, a F.E.A.R. és a Condemned 2: Bloodshot munkálataiból is, aminek hála rengeteg tapasztalatot szerzett a horrorjátékok műfajában. Finck pedig a Nine Inch Nails mellett 1997-ben beugrott Slash helyére a Guns N' Rosesba, és habár nem tudni ez mennyire volt ijesztő élmény, de az biztos, hogy az Observation zenéjének komponálása közben ő is belekóstolhatott már a horror témába.

1.
1.
Na mondjuk ez engem érdekel. Szeretem, amikor olyan emberek készítenek játékot, akik tudják, hogy mit csinálnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...