Már a Warzone is a Call of Duty: Vanguardot teaseli

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 14.
  • Teaser
Felkészülhetünk rá, hogy napokon belül megérkezik a híráradat az idei Call of Duty-epizód kapcsán a hivatalos forrásokból is. A Warzone-ban már most feltűnt egy teaser, amely megágyazhat a második világháborúban játszódó Vanguardnak.

Az adatbányászoknak köszönhetően már javában szivárognak a hírek és látnivalók a Call of Duty: Vanguarddal kapcsolatosan, de valójában nem is kell ilyen messze mennünk ahhoz, hogy idejekorán értesülhessünk a második világháborúban játszódó epizódról. Elég csupán megnyernünk egy Warzone-meccset (tudjuk, ez nem feltétlenül könnyű feladat) ahhoz, hogy egy furcsa kikacsintással jutalmazzon bennünket a játék. Néhányan ezt videóra is kapták:

Ahogy azt a fenti klipen is láthatjuk, hiába nyerjük meg a battle royale-t, nem mindegyik csapattagunk éli túl az ütközetet. Az utolsó pillanatban egy mesterlövész eltalálja a helikopterhez utolsóként érkező társunkat, majd egy gyors kameravágást követően láthatjuk, hogy a merénylő nem más, mint egy második világháborús szovjet uniformisba öltözött hölgy.

A korábbi pletykák arról szóltak, hogy a Vanguard a csendes-óceáni hadszíntérre fókuszálhat majd, illetve a szivárgások szerint egy itt található szigeten játszódhat majd a Warzone új térképe is. Ennek azonban némileg ellentmondanak a napokban felásott képek és teaserek, beleértve a Warzone kikacsintását is, ezek ugyanis mind arra utalnak, hogy a nyugati és a keleti frontra is ellátogatunk majd.

Egyébként ha a szivárogtatók igazat beszélnek, akkor egészen valószínű, hogy a Call of Duty: Vanguard hivatalosan augusztus 19-én mutatkozik majd be a nagyérdemű előtt.

3.
kryszisz
#1: Most az, hogy a Warzone-ban tease-elik a játékot nem jelent egyet azzal, hogy ne lenne single. A Tenet trailer is a Fortnite-ban debütált, aztán mégiscsak leadták a mozik:D
2.
Gabesz0213
#1: +1
Na de nincs mit tenni. Csak ez a multizombiBroyal fos kell a népnek és ebből szedik ki a pénzt. R.I.P. játékfejlesztés! Az a kicsi felhozatal meg ami a magunkfajtának marad, meg már rég nem az ami egykoron volt. Ez van...
1.
NemecsekErno
Akkor ezek szerint a kampány már csak rétegjátéknak számit, és a CoD is ezt a szart nyomja tovább?

Maradt még valami értelmes az ilyen igényteleneknek mint én is akik tesznek a multira meg a battle royalra magasról?
Ja és az űrhajós, meg zombis lövöldéket sem birom.

Ja, igénytelen, de elvárásokkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...