Marvel's Avengers - mire képes a Fekete Párduc?

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 17.
  • Letöltés
Link másolása
Ma a Marvel's Avengers szuperhőscsapata kiegészül a Fekete Párduccal, és ezt megelőlegezendő befutott tegnap a Crystal Dynamics War Table-adása is, benne mindennel, amit a War for Wakanda DLC-ről tudni érdemes.

Márciusban hallhattunk először a Marvel's Avengers legújabb hőséről, aki Kate Bishopot és Sólyomszemet követve érkezik a Bosszúállókhoz: a Fekete Párducról. Az ingyenes War for Wakanda DLC-t több kisfilm is felvezette (az egyik T'Challáról és Suriról, a másik Ulysses Klaue motivációiról szólt), tegnap pedig befutott a kiegészítőt kimerítően bemutató War Table-adás.

A War for Wakandában egy, az A-nap után a világtól elzárkózott Wakandát ismerünk meg, amit ostrom alá vesz Klaue és zsoldoscsapata, hogy vibrániumot szerezzen magának – a tevékenységük megrontja a különös fémet, ami a Bosszúállók figyelmét is felkelti. Fekete Párduc személyében egy közelharcra kihegyezett hőst kapunk, aki képes védekezéssel kinetikus energiát gyűjteni későbbi felhasználásra, de ha kell, magát Básztetet, a párducistent is meg tudja idézni, hogy a segítségére legyen.

A frissítésben bejárható bázisként megkapjuk a wakandai palotát, érkezik egy raklapnyi új hősjelmez, plusz a fejlesztők javítanak a felhasználói felületen és a testreszabási menü kezelésén is. A War for Wakanda ma jelenik meg a Marvel's Avengers minden platformján.

4.
4.
Yanez
#3: Valami azt súgja annyira ismered a szóbanforgó szereplőt, mint ősember a naprendszert.
3.
3.
TDavid22
Karmolni és dorombolni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...